Zuurstof Therapie Apparraat Professional - Outlet model

Beoordeling (0)
Artikelcode: 161030-SH
Gebruikt voor in de showroom, op beurzen en voor demo’s. Werkt nog uitstekend, enkel een paar lichte beschadigingen op de behuizing. Wordt geleverd met nieuwe handstukken voor Oxygen Infusion, Oxygen Spray, Zuurstof Inhalatie en Neuscanule. Zelf ophalen!

check In voorraad

Ontvang tot 179 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

De zuurstofgehalte in de lucht wordt steeds slechter, denk bijvoorbeeld aan luchtvervuiling wegens de uitlaatgassen in de stad. Dit heeft negatieve effecten op onze huid, zoals: verminderde celstofwisseling, verminderde bloedcirculatie, verslapping van de huid en een doffe teint. Ook naarmate we ouder worden, vermindert het vermogen van de huid om van binnenuit zuurstof op te nemen, waardoor het verouderingsproces wordt geactiveerd. Dit gebeurt ook door invloeden van buitenaf als stress, roken, voedingspatroon of erfelijkheid.

Bio Oxygen of Zuurstof Therapie biedt een geweldig alternatief voor het toedienen van zuivere zuurstof met actieve ingrediënten in de huid. Het Oxymed apparaat biedt een rijke concentratie zuurstof voor directe toepassing op de huid als een essentieel onderdeel in de niet-medische huidverzorgingsbehandeling. Het zuurstofsysteem zuigt zuurstof uit de omringende lucht (tot 21% zuurstof) en met behulp van een gespecialiseerd filtersysteem produceert +80% zuivere zuurstof .

Het systeem biedt een continue stroom pure zuurstof die direct beschikbaar is. Als zuurstof direct in de huid wordt ingebracht, ontstaat er in het weefsel en de cellen een zeer gerichte doorstroming van de doorbloeding waardoor de huid zichtbaar direct verbetert. Zuurstof die in de huid doordringt, beschermt niet alleen tegen de vrije radicalen, maar versterkt ook het afweermechanisme tegen bacteriën en kan daarom gericht en effectief worden gebruikt tegen acne, littekens, rimpels en pigmentverkleuringen. Zuurstof behoedt de cellen tegen vroegtijdige degeneratie en verbetert de elasticiteit door een netwerk van collageen en elastine. Zuurstof zorgt als ‘openzetter’ van de poriën voor de microcirculatie en de celvernieuwing.