Whitening Treatment Kit

Beoordeling (0)
Artikelcode: YR120368
Behandelingskit voor 8 volledige sessies. Perfecte behandeling voor het bleken van de huid. Bestrijdt hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint. Verheldert de huid en helpt huidverkleuringen te vervagen en te verlichten.

check In voorraad

Ontvang tot 20 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Inhoud Whitening Treatment Kit

  • Lait Demaquillant 1 x 125ml
  • Lotion Azulene 1 x 125ml
  • AHAs Fruit Acids Gel 10% 1 x 30ml
  • Liposomes Phyto-Serum 8 x 3ml
  • Dark Spots Fader 1 x 30ml
  • Whitening Mask 8 x 25g
  • Cellular Sun Care Cream SPF 50+ 8 x 3ml

Gebruik Whitening Treatment Kit
1. Reinig het gezicht, de hals en de buste met de reinigingsmelk YELLOW ROSE LAIT DEMAQUILLANT. Verwijder de resten en verstevig de huid met de verzachtende en verstevigende lotion YELLOW ROSE LOTION AZULENE.

2. Breng de exfoliërende gel scrub YELLOW ROSE PEELING SCRUB GEL No1 of No2 aan. Laat de gel 2 minuten intrekken. Masseer het gezicht met cirkelvormige en opwaartse bewegingen totdat de scrub is verwijderd. Verwijder de resten en verstevig de huid met YELLOW ROSE LOTION AZULENE.

 3. Bevochtig 2 wattenschijfjes met YELLOW ROSE LOTION AZULENE en bedek het oogcontourgebied. Breng een ampul YELLOW ROSE FRUIT ACIDS SERUM 7% of 10% (of een paar druppels YELLOW ROSE FRUIT ACIDS GEL) aan op gezicht, hals en buste en masseer zachtjes tot het geabsorbeerd is (vermijd de oogcontouren). De concentratie FRUITACIDS SERUMS (7% of 10%) hangt af van huidconditie, kwaliteit, gevoeligheid en natuurlijk hoe vaak de klant fruitzuren gebruikt.

4. Ga door met masseren met ¾ van een ampul (of sachet met een enkele dosis) YELLOW ROSE LIPOSOMEN PHYTO-SERUM REVITALISANT totdat het is geabsorbeerd (u kunt een ultrasound gebruiken voor een betere absorptie en verbeterde resultaten).

5. Breng royaal YELLOW ROSE DARK SPOTS FADER whitening serum aan over het hele gezicht, hals en buste, en blijf daarbij op de probleemgebieden (u kunt een ultrasound gebruiken voor een betere absorptie en verbeterde resultaten).

6. Bedek het hele gezicht (hals en buste) met het verwijderbare YELLOW ROSE WHITENING MASK. Het masker zet in 20 minuten in en kan daarna gemakkelijk worden verwijderd door het af te pellen. Na het verwijderen van het masker, eventuele restanten reinigen met YELLOW ROSE LOTION AZULEEN.

8. Breng de rest van de YELLOW ROSE LIPOSOMEN PHYTO-SERUM REVITALISANT-ampul (of sachet voor éénmalig gebruik) aan. Aandringen op rimpels en op slappe huidgebieden. Eindig de behandeling 's morgens met YELLOW ROSE CELLULAR SUN CARE CREAM SPF 50+ (of een ander geschikt YELLOW ROSE zonbeschermingsproduct). 's Avonds de behandeling beëindigen met een voor de huid geschikte hydraterende YELLOW ROSE GEZICHTSCREME.