Vapozone Pro Combinatie met Koeldamp

Beoordeling (0)
Artikelcode: 161024
Creëer een extra ‘wellness’- geurbeleving in de salon! De warme stoom bevordert de doorbloeding en zet de poriën open wat ervoor zorgt dat werkstoffen beter opgenomen kunnen worden door de huid. Daarnaast wordt de huid ‘verweekt’ waardoor onzuiverheden eenvoudiger verwijdert kunnen worden. De koude mist is ideaal voor de onrustige en en geïrriteerde huid en om poriën te verfijnen.Tip: bestel hier gedemineraliseerd water voor jouw vapozone!

check In voorraad

Ontvang tot 47 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info

Aanpasbare opties:

check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Deze compacte vapozone combineert stoom- en koeldamp in 1 apparaat. Een vapozone met stoom en koeldamp is een handige combinatie voor het uitvoeren van een uitgebreide behandeling. De digitale vapozone bevat een krachtige warme stoomdamp en is makkelijk te bedienen. De koeldamp bevat een koude mist wat ideaal is voor de onrustige en geïrriteerde huid en om poriën te verfijnen. Tevens kunt u de vapozone met koeldamp inzetten bij bepaalde (huidverbetering)apparatuur en producten.

Eigenschappen

  • In hoogte verstelbaar
  • Ozon functie
  • Olie essence functie
  • Arm is verstel- en draaibaar
  • Droogkookbeveiliging
  • Stevig rolstatief
  • Maximum verbruik: 930W

Tips
1. Gebruik gedestilleerd water in het reservoir.
2. Vul het gedestilleerd water altijd via de opening aan bovenzijde bij, het reservoir moet zo weinig mogelijk los worden gedraaid van de machine.
3. Reinig de vapozone 1 maal per maand met schoonmaakazijn( 1/3 water en 2/3 schoonmaakazijn) i.v.m. kalkvorming, dit zorgt voor een langer behoud van de vapozone.

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 259,00

x Niet in voorraad