Vapozone Pro Combinatie Met Koeldamp

Met dit stoomapparaat creëer je een extra ‘wellness’- geurbeleving in de salon. De warme stoom bevordert de doorbloeding en zet de poriën open wat ervoor zorgt dat werkstoffen beter opgenomen kunnen worden door de huid. Daarnaast wordt de huid ‘verweekt’ waardoor onzuiverheden eenvoudiger verwijdert kunnen worden. De koude mist is ideaal voor de onrustige en en geïrriteerde huid en om poriën te verfijnen.

Tip: bestel hier gedemineraliseerd water voor jouw vapozone!

Leverbaar juni/juli.

Op voorraad
Artikelcode:
161024
€ 249,00

Voor 15 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden!

Vanaf €70 (excl. BTW) gratis verzending*

Kennis van de sector

Directe inkoop bij vooraanstaande leveranciers

 

 

 

Deze compacte vapozone combineert stoom- en koeldamp in 1 apparaat. Een vapozone met stoom en koeldamp is een handige combinatie voor het uitvoeren van een uitgebreide behandeling. De digitale vapozone bevat een krachtige warme stoomdamp en is makkelijk te bedienen. De koeldamp bevat een koude mist wat ideaal is voor de onrustige en geïrriteerde huid en om poriën te verfijnen. Tevens kunt u de vapozone met koeldamp inzetten bij bepaalde (huidverbetering)apparatuur en producten.

Eigenschappen:
- In hoogte verstelbaar
- Ozon functie
- Olie essence functie
- Arm is verstel- en draaibaar
- Droogkookbeveiliging
- Stevig rolstatief

Tips:
1. Gebruik gedestilleerd water in het reservoir.
2. Vul het gedestilleerd water altijd via de opening aan bovenzijde bij, het reservoir moet zo weinig mogelijk los worden gedraaid van de machine.
3. Reinig de vapozone 1 maal per maand met schoonmaakazijn( 1/3 water en 2/3 schoonmaakazijn) i.v.m. kalkvorming, dit zorgt voor een langer behoud van de vapozone.

Schrijf je eigen recensie
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan.