Transparant Mondmasker

Beoordeling (0)
Artikelcode: 081165
Een transparant/doorzichtig mondkapje is veilig, hygiënisch, heeft anti-spat eigenschappen en is ontzettend makkelijk te reinigen. Het transparante mondmasker is niet geschikt voor medische doeleinden maar biedt wel 100% veiligheid voor contactberoepen zoals horeca, kappers, fyisotherapeuten, pedicures of schoonheidsspecialistes. 

check In voorraad

Ontvang tot 0 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Transparante Mondmaskers
Krijg je het soms ook zo benauwd van de traditionele mondkapjes? Of werk je met een traditioneel mondkapje maar heb je last van een beslagen bril? Die problemen zijn verleden tijd met het transparante mondkapje! Het transparante mondkapje zorgt voor een vrij gevoel, zit comfortabel, heeft anit-spat eigenschappen en is bovendien makkelijk weer schoon te maken.

De hoofdomtrek van het transparante mondkapje kan worden aangepast aan jouw maat door middel van de bijgeleverde touwtjes. Het transparante mondmasker bestaat uit pvc-kunststof dat niet gemakkelijk vervormt, niet scheurt en duurzaam is. Het mondmasker kan speeksel effectief blokkeren en voorkomen dat speeksel op andere personen of voorwerpen spat.

Voordelen van transparante mondmaskers
1. Het transparante mondmasker oogt gastvrij en vriendelijk
2. In tegenstelling tot andere mondmaskers is het transparante mondkapje herbruikbaar
3. Je kan makkelijk ademhalen zonder dat het mondmasker beslaat
4. Het transparante mondmasker heeft zachte en comfortabele touwtjes
5. Geschikt voor diverse sectoren waar het gezicht belangrijk is

Geschikt voor diverse branches
Het transparante mondkapje is niet geschikt voor medisch gebruik of voor gebruik in het openbaar vervoer. Dit komt omdat het transparante mondkapje niet helemaal aansluit op het gezicht maar afdoende is voor het zogenaamde ‘spreken met consumptie’. Daarentegen is het transparante mondmasker wel geschikt voor verschillende branches zoals kappers, pedicures, schoonheidssalons, massagesalons, huidtherapeuten, wimperstylistes, fysiotherapeuten, logopedisten, musea, restaurants, bars, cafés, hotels, of winkels.

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
69% korting
Speciale prijs € 0,60 Normale prijs € 1,95
69% korting
Speciale prijs € 0,60 Normale prijs € 1,95
25% korting
Speciale prijs € 0,45 Normale prijs € 0,60 v.a. € 0,40