Ontwikkel jezelf tot een professionele, allround schoonheidsspecialiste met onze trainingen!

Prive trainingen
Een privé training heeft veel voordelen. Je krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding van een ervaren professional die haar kennis en expertise graag met jou deelt. Onze trainer zal zich volledig concentreren op jouw specifieken behoeften en doelen zodat je jouw vaardigheden naar een hoger niveau kan tillen. Een privé training is een geweldige kans om jezelf te laten stralen en je passie voor schoonheid te laten bloeien! Je kunt ons aanbod privé trainingen hier vinden. Staat jouw gewenste training er niet bij? Stuur dan gerust een mailtje naar verkoop@safety4you.eu of bel ons 0513 - 43 54 53

Online trainingen
Naast een ruim assortiment aan beauty producten hebben we ook een breed aanbod online trainingen waarmee jij de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een professionele, allround schoonheidsspecialiste! Het volgen van een online training is dé manier om up to date te blijven van de nieuwste behandelingen terwijl je leert wáár je wilt, wanneer je wilt en volledig op je eigen tempo. Perfect voor de beauty professionals met een agenda die goed gevuld is met afspraken.

Veelvoorkomende behandelingen
De online trainingen zijn opgesteld met apparaten uit ons assortiment en gericht op veelvoorkomende behandelingen in een schoonheidssalon. We hebben het dan over hydro dermabrasie, micro needling, dieptereiniging, spot remover en veel andere professionele huidverbeteringstechnieken. En het aanbod online trainingen wordt continu uitgebreid! Door middel van tekst, afbeeldingen en video’s wordt zowel de theorie als de praktijk van het apparaat uitgebreid behandeld om jouw kennis en vaardigheden te verbeteren. Iedere les duurt tussen de 5-10 minuten. Kort en krachtig dus. Het trainingsmateriaal is met een paar klikken bereikbaar en gemakkelijk toegankelijk vanaf een smartphone, laptop, tablet of desktop. Je kunt op elke plek de training volgen: comfortabel thuis, onderweg of juist in de salon. Leer waar én wanneer jij dat wilt op je eigen tempo. Ontdek hier alle online trainingen!

Meestgestelde vragen
Hoe ontvang ik de online training?
Als je de online training hebt gekocht, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met jouw unieke inloggegevens waarmee je toegang hebt tot je eigen leeromgeving in de online academy van Safety4you. In je eigen leeromgeving kun je de gekochte online training vinden. 
Hoe volg ik de online training?
De training die je hebt gekocht vind je terug in je eigen leeromgeving. Als je op de online training klikt, vind je alle theorie lessen die in de training terug te vinden zijn incl. de praktijk video(s). Je kunt de online training direct gaan volgen.
Hoelang heb ik toegang tot de online training?
De tijd dat je toegang hebt tot de online training verschilt per apparaat en staat duidelijk beschreven bij aanschaf van de online training. Ook kun je de toegangsdatum vinden bij de overzichtspagina van de online training in je eigen leeromgeving. 
Krijg ik begeleiding bij de online training?
Nee, de online trainingen zijn zonder persoonlijke begeleiding. Maar mocht je ergens tegen aan lopen, staan wij natuurlijk wel voor je klaar. Neem gerust contact op via de mail verkoop@safety4you.eu of bel naar 0513 - 43 54 53 en vraag naar Kim.
Ik wil graag begeleiding, wat past het beste bij mij?
Naast onze trainingen in de online cademy geven wij ook privétrainingen. Wil je graag een privé training volgen? Neem dan gerust contact op met verkoop@safety4you.eu. Dan kijken we samen met jou naar een geschikte datum en tijd!