Swann Morton Mesjes Steriel

Swann Morton Mesjes (steriel verpakt, gamma gesteriliseerd) voor het verwijderen van likdoorns, eelt en diverse andere aandoeningen aan de voet of enkel. De niet steriele Swann Morton mesjes zijn zeer dun en scherp geslepen en zijn vervaardigd van carbonstaal. Dit zorgt ervoor dat de Swann Morton mesjes scherp blijven en niet snel bot worden. Verpakt per 100 stuks Swann Morton Mesjes.

Op voorraad
Artikelcode:
062410-S-M
Gegroepeerde productitems
Productnaam Aantal
Swann Morton Pedicuremesjes Steriel nr.10
€ 14,50
Swann Morton Pedicuremesjes Steriel nr.11
€ 14,50
Swann Morton Pedicuremesjes Steriel nr.15
€ 14,50
Swann Morton Pedicuremesjes Steriel nr.20
€ 14,95
Swann Morton Pedicuremesjes Steriel nr.23
€ 14,95

Voor 15 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden!

Vanaf €70 (excl. BTW) gratis verzending*

Kennis van de sector

Directe inkoop bij vooraanstaande leveranciers

 

 

 

Swann Morton Nr. 10
Het nr. 10 Swann Morton mesje, met zijn gebogen snijrand, is een van de meest traditionele mesvormen. Geschikt voor het verwijderen van likdoorns. De nr. 10 past op meshouder nr. 3.

Swann Morton Nr. 11
Het nr. 11 Swann Morton mesje is ideaal is voor steekincisies die nodig zijn bij het prikken van een abces of het inbrengen van een thoraxdrain. No.11 wordt ook gebruikt voor andere kleine incisies, bijvoorbeeld bij het inbrengen van een laparoscopische poort, ader en slagader centrale lijnen, het openen van de aorta en het verwijderen van verkalkingen in de aorta- of mitralisklep, anatomische dissecties en chirurgische behandeling van aandoeningen van de voet, enkel en onderste ledematen bij podotherapie. De nr. 11 mesjes passen op handgrepen 3.

Swann Morton Nr. 15
Het lemmet Swann Morton nr. 15 heeft een kleine, gebogen snijrand en is de meest populaire mesvorm. Geschikt voor het verwijderen van eelt aan de voet. De nr. 15 past op meshouder nr. 3.

Swann Morton Nr. 20
De Swann Morton nr. 20 is een grotere versie van nr. 10 met een gebogen snijkant en een platte, ongeslepen achterrand. Geschikt voor het verwijderen van eelt aan de voet en enkel. De nr. 20 past op meshouder nr. 4.

Swann Morton Nr. 23
De Swann Morton nr. 23 is een bladvormig mes dat langs de voorrand is geslepen. Geschikt voor het verwijderen van aandoeningen aan de voet en enkel. De nr. 23 past op meshouder nr. 4.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan.