Membrane SkinPro Professional Post Care Kit

Beoordeling (0)
Artikelcode: 191014
Biedt klanten ná de behandeling optimale ondersteuning en onderscheidt zich als een echte professional die zich inzet voor resultaten en herstel! Perfect voor bij de voor-of nazorg bij geavanceerde huidbehandelingen, laserbehandelingen, micropigmentatie, microneedling, microdermabrasie, PMU, plasma pen, dermapen of mesogun.

check In voorraad

Ontvang tot 7 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

De SkinPro Professional Post Care Kit combineert drie van Membrane's meest opmerkelijke formules die geschikt zijn voor een breed scala aan geavanceerde huidverzorgings- en klinische verjongingsbehandelingen. De huid wordt gekalmeerd terwijl ze op cellulair niveau worden gevoed en hersteld, waardoor de huid er levendig, glad en helder uitziet. De kit bevat een fles MicroPh7 Cleanser van 0,5oz/14ml, een fles MicroGel van 0,5oz/14ml en een fles Removal Rescue van 0,5oz/14ml. Een nabehandeling vereist slechts een kleine hoeveelheid van elk product wat betekent dat je met het SkinPro Professional Post Care Kit lang vooruit kunt!

Het is belangrijk dat de huid gezond en gehydrateerd is voorafgaand aan elke behandeling. Dit pakket bereidt de huid voor om versnelde genezing, herstel en rehydratatie te vergemakkelijken. Wanneer het routinematig wordt toegepast na een dergelijke behandeling of combinatie van behandelingen, zullen de eigenschappen van elk product dat alleen of in combinatie wordt gebruikt, verbazingwekkende genezingsresultaten opleveren na de behandeling.

Gebruiksaanwijzing
Vooraf reinig je de huid met MicroPh7. Je brengt dit aan op een wattenschijfje en gaat hiermee over het behandelde gebied. Onmiddellijk hierna kun je de MicroGel gebruiken gedurende 72 uur. Dit helpt de roodheid te verminderen en jeuk te verminderen. Hierna kun je de Removal Rescue gebruiken, deze helpt de huid genezen en je kunt 2-3 weken eerder een nieuwe sessie starten dan zonder de Removal Rescue. De Removal Rescue wordt vaak gebruikt als dag- en nachtcrème, omdat de vitaminen en ingrediënten die het bevat zijn voor een jeugdige en stralende huid.

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 52,95