Skinpeeler Voor In Toren Xperience - Tweede Kans

Beoordeling (0)
Artikelcode: 161041-SH
De skinscrubber werkt op ultrasonische geluidsgolven en zorgt voor een intensieve reiniging en insluismethode. Toepasbaar in de multifunctionele beauty toren Xperience maar ook geschikt om afzonderlijk te gebruiken. 

check In voorraad

Ontvang tot 13 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

De skin scrubber werkt naar behoren, heeft kleine gebruikssporen. Wij geven geen garantie op showmodellen en deze kunt u ook niet retourneren.

Door middel van de geluidsgolven wordt de huid intensief gereinigd. De skin scrubber is vergelijkbaar met een intensieve peeling en/of scrub. Het behandeld verstopte en ingegroeide haarzaakjes, maakt de bovenste laag van de opperhuid los en reinigt de poriën diep. Enerzijds heeft het apparaat een peelende en anderzijds een insluis werking.

Deze skin-peeler bevat 3 verschillende modus standen (golven):
- Continue gelijkstroom De skinpeeler geeft continu zijn werking af op de huid. Er zit geen tussenstop of onderbreking in de werking. Geschikt voor ieder huidtype.
- Frequentie met interval De skinpeeler geeft zijn werking af met een onderbreking. De puls wordt onderbroken. Geschikt voor de ouder wordende huid.
- Frequentie met hogere interval De skinpeeler geeft zijn werking af met een onderbreking. De puls wordt onderbroken. Geschikt voor de ouder wordende huid.