Skincare Face Roller Massage Doos

Beoordeling (0)
Artikelcode: 161098
De populaire massagetool voor rimpelvermindering. Door de vibraties gaan de gezichtspieren ontspannen, wordt de bloedsomloop gestimuleerd en blijft de huid elastisch en gehydrateerd. Het apparaat is waterproof en kan gebruikt worden in de badkamer! De tool wordt geleverd in een strak design doosje.

check In voorraad

Ontvang tot 0 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

De tool voor rimpelvermindering. Het massage apparaat maakt 6000 rotaties (trillingen) per minuut. Dit zorgt ervoor dat de gezichtspieren zich gaan ontspannen en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Het kan gebruikt worden op het voorhoofd, wang, nek, sleutelbeen, schouder, arm, handen en benen. De huid wordt verstrakt en de elasticiteit wordt verbeterd waardoor dit een verstevigend effect krijgt op de huid. Het design is compact en slank en kan gemakkelijk meegenomen worden. Gebruik het apparaat 2-3 minuten per dag voor het beste resultaat.

 

Specificaties

Verpakt in doos

Materiaal : Metaal

Voltage : DC 1.5V

Frequentie: 6000 rotaties per minuut

Power: 1AA batterij (exclusief)

Totale lengte: 195mm

Diameter: 16mm

Afmeting kop: 33 x 6mm

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 4,95