SHOWROOM

Ben je al enige tijd aan het oriënteren op nieuwe saloninrichting, salon apparatuur of een nieuw huidverzorgingsmerk? Kom gerust langs in onze showroom! In onze showroom vind je vrijwel alle producten die ook op onze webshop staan. Wanneer je een bezoek brengt aan onze showroom krijg je een nog beter beeld van onze producten en kunnen wij jou persoonlijk begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Onze showroom in Heerenveen, Uraniumweg 10, is elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. 

Om zeker te zijn van goed advies willen wij je vragen om vooraf een afspraak te maken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste specialist aanwezig is om al jouw vragen te beantwoorden! Bij Safety4you nemen wij namelijk ruim de tijd om je te woord te staan, de juiste kennis te vergaren en om jouw wensen te vertalen in een concreet voorstel. Wanneer het voor jou onmogelijk is om tijdens de reguliere openingstijden langs te komen, is het ook zeker mogelijk om in overleg s’avonds of op een zaterdag een afspraak in te plannen zodat we je dan verder kunnen helpen.Belangrijke informatie
Om jouw aankopen in onze showroom te doen, is een geldig KVK nummer of een kopie van jouw vakdiploma uit de schoonheidsbranche verplicht. Wanneer je in opleiding bent, verzoeken wij een bewijs hiervan mee te nemen.
- Alle producten dienen meteen afgerekend te worden. Je kunt in de showroom afrekenen met PIN, creditcard (Mastercard/Visa) of contant.
- Show- en outletmodellen vallen niet onder de garantie en mogen niet omgeruild worden, tenzij anders afgesproken.
- Wij behandelen iedereen met respect en verwachten dat ook van onze klanten.
- Onder invloed van drank of drugs ben je niet welkom in onze showroom.
- Agressie tegen medewerkers en eigendommen accepteren wij niet.
- Voor de veiligheid van klanten en personeelsleden zijn er rookmelders geïnstalleerd en roken in de showroom is niet toegestaan.
- Het toezicht op de showroom en gehele terrein wordt er met zicht- en onzichtbare videocamera’s bewaakt.

Bestelling ophalen
Wanneer je een bestelling zelf wilt afhalen, kun je deze vooraf mailen naar e-mailadres showroom@safety4you.eu. Wij zorgen ervoor dat jow bestelling op tijd klaar staat! Graag zouden we je wel willen verzoeken bij het plaatsen van een bestelling de volgende gegevens door te geven:

- Jouw salonnaam, adres en contactgegevens.
- De producten die je wilt bestellen en de aantallen daarvan.
- Wanneer mogelijk de bijbehorende artikelcodes.
- Tijdstip van ophalen.

Routebeschrijving
Neem afslag 10-Heerenveen-Zuid richting Heerenveen-Zuid/Mildam/Oudeschoot. Sla rechtsaf naar de Annebuorren, vervolg de weg naar De Kuinder, de Industrieweg en volg de bocht op de Rotstergaastweg over het treinspoor. Sla vervolgens linksaf naar de Uraniumweg en vervolg de weg rechtdoor tot de bestemming op de rechterkant.

Openingstijden showroom

Maandag

08:30–17:00

Dinsdag

08:30–17:00

Woensdag

08:30–17:00

Donderdag

08:30–17:00

Vrijdag

08:30–17:00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten