Zien, voelen, ruiken, testen? Kom langs in onze showroom! Op vrijdag 24 december & vrijdag 31 december zijn wij gesloten.

Waarom moet je langskomen?
In onze ruime showroom vind je alle producten en meer! Saloninrichting of nieuwe apparatuur wil je toch graag even uitproberen, voordat je deze koopt. Daarom kan je bij ons alle producten zien, voelen en testen. Wil jij frisse ideeën opdoen? Kom dan gauw langs! Onze ervaren beauty professionals staan klaar met koffie of thee met wat lekkers en het deskundige advies voor jouw wensen.

Wanneer zijn we geopend?
Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur. Passen deze openingstijden niet in jouw agenda maar wil je ons wel graag bezoeken? Geen probleem, wij zijn ook meerdere weekenden per jaar geopend. En in overleg kunnen wij de showroom eventueel extra openen tijdens avonduren. Heb je hier interesse in of ben je benieuwd wanneer we weer een sale-weekend hebben? Mail direct even naar showroom@safety4you.eu.Moet ik een afspraak maken? 
Nee, dat hoeft niet! Je kan bij ons altijd binnenlopen, maar als je er zeker van wilt zijn dat we jouw vragen direct kunnen beantwoorden, maak dan vooraf even een afspraak. Vind je het prima om even te wachten? Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers kan je zelf ons assortiment alvast bewonderen.

Waar vind je onze showroom?
Al onze producten kan je bewonderen in Heerenveen aan de Uraniumweg 10, in onze showroom die ruim 500 m2 beslaat. Vind je het mooie Friesland net wat te ver rijden? Maak dan een afspraak voor een virtueel bezoek. Via videobellen laten we je graag onze leukste producten zien! 

Hoe kan ik aankopen doen in de showroom?
Aankopen kunnen alleen worden gedaan met een geldig KVK-nummer, een kopie van jouw vakdiploma in de schoonheidsbranche of een bewijs wanneer je in opleiding bent. Alle aankopen in de showroom kunnen contant, met PIN of creditcard worden afgerekend. Outlet- en showmodellen vallen niet onder de garantie en mogen niet worden geruild, tenzij anders wordt afgesproken. Daarom adviseren wij altijd deze in het echt te bekijken.

Safety4yoU tijdens je bezoek

- Wij houden rekening met de geldende coronamaatregelen; 
- We hebben voldoende parkeerplekken voor de deur en parkeren is gratis; 
- Roken in de showroom is niet toegestaan;
- Onder invloed van drank of drugs ben je niet welkom in de showroom;
- Wij behandelen iedereen met respect en verwachten dat ook van onze bezoekers;
- De showroom en het terrein worden voor jouw veiligheid, en de veiligheid van onze medewerkers, bewaakt met zicht- en onzichtbare videocamera’s;
- Wil je een bestelling ophalen in de showroom? Lees hier alles over bestellen en afhalen.