Samenwerkende Pedicures Eelt & Likdoorns 75ml

Beoordeling (0)
Artikelcode: 051202
Samenwerkende Pedicures Eelt & Likdoorncreme is de perfecte crème voor de cosmetische verzorging van eelt en likdoorns. Inhoud: 75 ml.

check In voorraad

Ontvang tot 1 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Eelt en likdoorns zijn één van de meest voorkomende voetproblemen. Samenwerkende Pedicures Eelt & Likdoorncreme biedt de ideale voetverzorging en helpt jou met het pijnloos verwijderen van eelt en likdoorns. De eelt- en likdoorncrème is verrijkt met lanoline, salicylzuur en walnootpoeder. De crème is niet geschikt voor diabetici.

Gebruiksaanwijzing
Neem een ruime hoeveelheid zalf. Maak circulaire bewegingen over de eeltplek(ken) of dek de likdoorn af met een kleine hoeveelheid crème. Laat de zalf intrekken bij het verwijderen van eelt of dek af met een pleister in het geval van een likdoorn. Verwijder de crème met een droge doek bij het verwijderen van eelt of laat een dag/nacht zitten in het geval van een likdoorn. 1 a 2 keer per dag herhalen. De eelt- en likdoorncrème is te combineren met voetbadolie en voetbalsem soft.

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 8,95

x Niet in voorraad