Nieuw

Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal 25st./doos

De Roche SARS CoV 2 Antigen Test Nasal is een snelle ondiepe antigeentest die gebruikt wordt als hulpmiddel bij de diagnose van Corona (SARS-CoV-2-infectie). Voor de zelftest is alleen een neusswab uit het voorste deel van de neus (2 cm) nodig om binnen 15 minuten een betrouwbare uitslag te krijgen over het coronavirus. Deze door het RIVM goedgekeurde zelftest is betrouwbaar enideaal voor scholen, inzetbaar voor bij evenementen, horeca en voor alle bedrijven. Bekijk de instructievideo.

✓ Goedgekeurd en gevalideerd door RIVM
✓ Sensitiviteit 90,6%
✓ Specificiteit 98,6%
✓ Snel resultaat in 15 minuten
✓ Eenvoudig, aangenaam en betrouwbaar
✓ €5,59 per stuk, 25 stuks per doos

Een kit is voorzien van 25 ondiepe sneltesten. Dit artikel kan wegens hygiënische redenen niet geruild of geretourneerd worden.

Niet op voorraad
Artikelcode:
081432-1
€ 134,95

Voor 15 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden!

Vanaf €70 (excl. BTW) gratis verzending*

Kennis van de sector

Directe inkoop bij vooraanstaande leveranciers

 

 

 

Goedgekeurd en gevalideerd door RIVM
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft op 24 maart een ontheffing verleend aan Roche Diagnostics Nederland voor het gebruik van de SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal als zelftest. Hierdoor wordt het voor mensen in Nederland mogelijk om bij zichzelf een sneltest af te nemen, thuis en zonder tussenkomst van een zorgprofessional. Door een eenvoudige monsterafname uit het voorste deel van de neus is een diepe en vervelende afname niet langer nodig. Deze nieuwe testmethode van de Covid-19 test is minder belastend voor de patiënt dan de test met een diepe neusswab. Vooral bij gevoelige personen zoals kinderen, ouderen of mensen met een handicap is deze sneltest geschikt. Omdat de neusswab voorin de neus wordt afgenomen, is de kans op niezen en hoesten kleiner. Alles verloopt aangenamer, zachter en gemakkelijker! Download de verleende ontheffing.

Kenmerken Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal

✓ Officieel goedgekeurd door RIVM
✓ Een ondiep neusuitstrijkje is voldoende
✓ Kant-en-klaar, direct te gebruiken
✓ Betrouwbaarheid van 98,6%
✓ Sensitiviteit 90,6%
✓ Resultaat al na 15 minuten gekend
✓ Eenvoudig in gebruik, geen extra instrumenten nodig
✓ Opslag bij kamertemperatuur (+2 - +30 ° C) 

De Roche SARS CoV 2 Antigen Test Nasal is ideaal om jezelf regelmatig te controleren op het Coronavirus. Bijvoorbeeld bij verkoudheidsklachten om onzekerheid weg te nemen, voor als je op bezoek gaat bij oudere mensen of gewoon voor op het werk voor iedereen die zich even wil laten testen.  

Onderdelen die nodig zijn voor een test (en inbegrepen in een kit):
- Teststrip (afzonderlijk verpakt in een foliezakje met droogmiddel) (25x)
- Extractiebufferbuis (25x)
- Mondstuk dop (25x)
- Steriele swabs (25x)
- Gebruiksaanwijzing (1x)
- Korte handleiding (1x)
- Optioneel voor gebruik: Beschermende stickers voor testen / testen in de buitenlucht (2x)

Gebruiksaanwijzing: hoe werkt deRoche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal?
1. Breng de steriele swab in het neusgat met de meeste afscheiding. Terwijl u het wattenstaafje draait, steekt u het wattenstaafje 2 cm parallel aan het gehemelte (niet omhoog) in de richting van de keel in het neusgat totdat u weerstand ondervindt bij de neusschelpen. Oefen geen druk uit!

2. Draai de steriele swab 4 keer gedurende ongeveer 15 seconden tegen de neuswand en verwijder het uit het neusgat. Herhaal stap 1 met dezelfde swab in het andere neusgat. Opmerking: Het monster moet uit beide neusgaten worden afgenomen met dezelfde swab.

3. Plaats de steriele swab in een extractiebufferbuisje. Beweeg de steriele swab meer dan 10 keer heen en weer, terwijl u in het bufferbuisje knijpt.

4. Verwijder de steriele swab terwijl u in de zijkanten van het buisje knijpt om de vloeistof uit de steriele swab te extraheren. WAARSCHUWING! Als u niet in het buisje knijpt, kan dit leiden tot onjuiste resultaten vanwege een teveel aan buffer in de swab. Druk de tuitdop stevig op het buisje.

5. Plaats het testapparaat op een plat oppervlak en breng 4 druppels geëxtraheerd monster onder een hoek van 90º aan in het monsterputje van het testapparaat.

6. Lees de testuitslag af na 15 tot 30 minuten. Er verschijnt een gekleurde lijn in het bovenste gedeelte van het resultatenvenster om aan te geven dat de test correct werkt. Dit is de controlelijn (C). Ook als de controlelijn vaag is, moet de test worden beschouwd als correct te zijn uitgevoerd. Als er geen controlelijn zichtbaar is, is de test ongeldig. Bij een positief resultaat verschijnt er ook een gekleurde lijn in het onderste gedeelte van het resultatenvenster. Dit is de testlijn (T). Ook als de testlijn erg vaag of niet gelijkmatig is, moet het testresultaat als een positief resultaat worden geïnterpreteerd.

Schrijf je eigen recensie
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan.