Retourneren en garantie

Retourneren/omruilen

Retouren/omruilingen dienen te worden aangevraagd via het volgende e-mailadres: klantenservice@safety4you.eu. Graag verzoeken wij u het volgende in uw aanvraag te vermelden: klantnummer, artikelcode en de reden van retour/omruiling. Na goedkeuring van uw aanvraag ontvangt u van ons de retourinstructie en een retourformulier. Retouren worden alleen in behandeling genomen bij een volledig ingevuld retourformulier. Aanvragen worden binnen 5 dagen na ontvangst behandeld. Producten kunnen alleen worden geretourneerd wanneer deze zich in de oorspronkelijke verpakking en in de originele staat bevinden.
Let op: Wij geven geen geld retour, u ontvangt een tegoed die u kunt besteden bij uw volgende bestelling.
Let op: Aankopen die op de vakbeurzen zijn gedaan, kunnen niet worden geretourneerd.Retourkosten

De kosten van een retourzending zijn afhankelijk van de reden van retour. Mocht u onverhoopt een defect product of een verkeerde bestelling hebben ontvangen, dan hoeft u uiteraard geen verzendkosten voor uw retour zending te betalen. Er wordt in deze gevallen een ophaalopdracht voor u ingepland. Mocht het product niet voldoen aan uw verwachtingen of wilt u uw producten omruilen, dan zijn de retourkosten (en eventuele extra kosten) geheel voor eigen rekening.Status retourzending

Wij verzoeken u om het pakket aangetekend naar ons te versturen. Op deze manier kunt u precies zien waar het pakket is en wanneer deze bij ons is afgeleverd. Het retour gezonden pakket zal na ontvangst zo spoedig mogelijk worden behandeld. U ontvangt via de email of telefonisch een reactie m.b.t. de retourzending.Garantietermijn

Apparatuur en behandelstoelen: op onze multifunctionele apparatuur/IPL/motoren geldt een fabrieksgarantie van 1 jaar.
Overige apparatuur: 3 maanden.

Onderdelen van de werktafels, tabouretten, trolleys, apparatuur en behandelstoelen zijn bij ons op aanvraag verkrijgbaar. Indien er een reparatie moet plaatsvinden, worden hiervoor geen kosten gerekend wanneer deze binnen de fabrieksgarantie vallen (mocht u twijfelen of er op uw product nog garantie zit, neem dan contact met ons op via klantenservice@safety4you.eu). Is dit niet het geval, dan zijn de reparatie- en verzendkosten geheel voor rekening van de afnemer.
Voor meer informatie over de garantie verwijzen wij u naar artikel 11 van de Algemene Voorwaarden.

De garantie geldt alleen als er een gebreke is waargenomen als direct gevolg van een onjuistheid in de toegepaste constructie van de leverancier, samenstelling, afwerking of materiaal. Indien u niet de toepassingsvoorschriften of onderhoudsvoorschriften heeft nageleefd, kunnen wij geen garantie op de producten bieden.
Wanneer uw product niet naar behoren functioneert kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@safety4you.eu. Graag verzoeken wij u het volgende in uw e-mail te vermelden: klantnummer, artikelcode en gebreke van het product. Om u sneller van dienst te kunnen zijn, zouden wij graag foto’s of een filmpje ontvangen waarin het defect duidelijk te zien is.