Retourneren en ruilen

Retourneren
Retouren en omruilingen dienen verplicht te worden aangevraagd per mail naar het volgende e-mailadres: klantenservice@safety4you.eu. Graag verzoeken wij je het volgende in je aanvraag te vermelden: klantnummer, artikelcode en de reden van retour/omruiling. Na goedkeuring van jouw aanvraag ontvang je van ons de retourinstructie en een retourformulier. Retouren worden alleen in behandeling genomen bij een volledig ingevuld retourformulier. Aanvragen worden binnen 5 dagen na ontvangst behandeld. Producten kunnen alleen worden geretourneerd wanneer deze zich in de oorspronkelijke verpakking en in de originele staat bevinden. Let op: aankopen die op de vakbeurzen zijn gedaan, kunnen niet worden geretourneerd.

Retourkosten
De kosten van een retourzending zijn afhankelijk van de reden van retour. Mocht je onverhoopt een defect product of een verkeerde bestelling hebben ontvangen, hoef je uiteraard geen verzendkosten voor je retourzending te betalen. Er wordt in deze gevallen een ophaalopdracht voor je ingepland. Mocht het product niet voldoen aan je verwachtingen of wil je jouw producten omruilen, dan zijn de retourkosten (en eventuele extra kosten) geheel voor eigen rekening.

Status retourzending
Wij verzoeken je om het pakket aangetekend naar ons te versturen. Op deze manier kun je precies zien waar het pakket is en wanneer deze bij ons is afgeleverd. Het retour gezonden pakket zal na ontvangst zo spoedig mogelijk worden behandeld. Je ontvangt via de email of telefonisch een reactie met betrekking tot de retourzending.