RefectoCil Diepblauw Nr. 2.1

Beoordeling (0)
Artikelcode: 144005
RefectoCil Diepblauw Nr. 2.1 is een intense blauwe kleur welke speciaal wordt aangeraden voor het kleuren van de wimpers. Complimenteert blond of lichtblond haar op een prachtige manier. Gegarandeerd 4-6 weken zichtbaar resultaat!

check In voorraad

Ontvang tot 0 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
  • Koop 12 voor € 4,75 en bespaar 4%
  • Koop 24 voor € 4,50 en bespaar 9%
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

RefectoCil is een ongekend populair merk op het gebied van wimper- en wenkbrauwverf. In enkele stappen creëer je sprekende wenkbrauwen of lange, donkere en volle wimpers! RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf is verpakt in een tube van 15 ml en wordt standaard geleverd met een gratis aanbrengstaafje. Een tube RefectoCil is voldoende voor het geven van circa 30 behandelingen.

De inwerktijd is verschillend en hangt af van de gewenste kleurintensiteit. De gemiddelde inwerkingstijd is ongeveer 10 minuten. Voor gebruik van de verf dien je deze eerst te mengen met RefectoCil 3% Oxidant. Deze is verkrijgbaar in zowel vloeibare en crème vorm. De mengverhouding voor 1 cm verf is 5 druppels RefectoCil 3% Oxidant Liquid of 7 druppels RefectoCil 3% Oxidant Creme.

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 8,95
€ 4,95
€ 3,95

x Niet in voorraad

€ 8,75
€ 4,95