Pro-Cleanse Scaling Gel 200ml

Beoordeling (0)
Artikelcode: YR120681
Verbetert de reiniging van poriën en vergemakkelijkt talgextractie. Deze gel is speciaal voor gecombineerde/vette/verstopte huid met mee-eters en comedonen. Geschikt voor veganisten en geurvrij. Ideaal voor gebruik alleen of met stoom, galvanic iontoforese, of ultrasound. Mengbaar met Yellow Rose Face Washes voor een versterkt effect.

check In voorraad

Ontvang tot 2 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Helpt de poriën te verzachten en te ontstoppen. Een ideale aanvulling op een diepe en/of eenvoudige reiniging. Geschikt voor de gecombineerde/vette/verstopte huid met comedonen en mee-eters die extracties vereisen.

Ingrediënten
Speciale samenstelling met een basische pH (8 tot 9), verrijkt met hydraterende en huidverzachtende actieve stoffen (Aloë vera-gel, Trehalose, Betaïne, Centella-extract, Calendula-extract) en Papaya-extract met micro-exfoliërende eigenschappen. Geurvrij. Geschikt voor veganisten. Verbetert de prestaties en verkort de duur van reinigingsprocedures.

Gebruik
Breng een dunne laag van de gel aan op de schone huid, op de gewenste plekken. Laat het 3 tot maximaal 10 minuten inwerken.Kan alleen worden gebruikt (zelfs zonder stoom) of u kunt de werking ervan versterken met:

  • stoom (versterkt het effect en verkort de duur van toepassing van de vapozone )* of
  • galvanische [-] exfoliatiemodus of
  • iontoforese [+] microstroom of
  • Skin peeler (eerst in microstroom en daarna in exfoliatiemodus)*.
  • Ultrasound (om in te sluizen)

*De combinatie van stoom (3-5 minuten) gevolgd door spatel wordt aanbevolen voor maximale effectiviteit. 
Verwijder de gel met een spons met water. Normaliseer de pH en toon de huid met een voor de huid geschikte Yellow Rose-lotion. Ga door met extracties. Kan ook gemengd worden met Yellow Rose Face Washes om het effect ervan te versterken (2 delen gel: 1 deel Face Wash).