Privacy en Cookie Policy

In deze privacyverklaring leest u alles over de manier waarop wij gegevens verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan. Wij zijn ervan bewust dat uw vertrouwen stelt in ons en zien het dan ook als een grote verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Deze privacyverklaring kan gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen en het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Gegevens onderneming
De verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens is Safety4you, Uraniumweg 10 in Heerenveen. Safety4you is ingeschreven in het handelsregister onder KVK-nummer 65785150. Als u naar aanleiding van deze privacyverklaring contact met ons wilt opnemen, kan dat via ons telefoonnummer 0513 - 435453 of via ons e-mailadres klantenservice@safety4you.eu.

Doeleinden voor het verzamelen van persoonsgegevens
Op onze website verzamelen en verwerken wij persoonsgegevens voor een aantal doeleinden. Wij gebruiken informatie niet voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in onze privacyverklaring. De doeleinden waar wij persoonsgegevens voor verzamelen, lichten wij hieronder toe: 

Contactformulier: Als u contact opneemt met Safety4you via het contactformulier worden uw persoonsgegevens verzameld. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd naar de benodigde gegevens om uw vraag te kunnen beantwoorden of u een dienst aan te kunnen bieden. Wij vragen om de volgende persoonsgegevens:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
Versturen van nieuwsbrieven: Als u zich inschrijft voor onze wekelijkse nieuwsbrief verzamelen en verwerken wij uw persoonsgegevens. Deze nieuwsbrieven zijn gericht op het delen van de nieuwste producten, acties en trends. Bij elke nieuwsbrief vindt u onderaan de mogelijkheid om uw persoonsgegevens aan te passen of om u af te melden. Via het aanmeldformulier voor de nieuwsbrief vragen wij om de volgende persoonsgegevens:
  • E-mailadres

Accountgegevens: We gebruiken uw persoonsgegevens om voor uw een persoonlijk account te creëren zodat u o.a. uw bestellingen en verzendstatus kunt bekijken. Ook kunt u accountinstellingen (inclusief marketingvoorkeuren) en bestelgeschiedenis kunt beheren. Ook wordt u voorzien van eenvoudige manieren om bijgewerkte informatie te handhaven zoals contactgegevens en betalingsgegevens. We verzamelen hiervoor de volgende persoonsgegevens:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres
Online aankoop: We verzamelen uw persoonsgegevens om u online aankoop op Safety4you.nl te beheren, uw bestelling en retourzending te verwerken en om u te informeren over de leveringsstatus of eventuele problemen met betrekking tot de levering van uw items. Ook gebruiken we uw persoonsgegevens om uw betalingen te beheren en klachten en garantiezaken voor producten te behandelen. We verzamelen hiervoor de volgende persoonsgegevens:
  • Voor- en achternaam
  • Plaats en straatnaam
  • Postcode
  • Telefoonnummer
  • Betalingsgegevens
Ontvangers van de persoonsgegevens
In veel gevallen kunnen uw persoonsgegevens intern gedeeld worden om u optimaal van dienst te zijn. Ook kiezen wij in een aantal situaties ervoor om werkzaamheden uit te besteden aan derden. Met alle derden partijen hebben wij afspraken gemaakt zodat uw persoonsgegevens zorgvuldig worden verwerkt. Als wij derden toegang geven tot uw persoonsgegevens doen wij dat alleen als wij zeker weten dat ze de persoonsgegevens gebruiken voor het juiste doel. 

MailChimp:
 Voor het verspreiden van nieuwsbrieven delen wij uw naam en e-mailadres met MailChimp. Hiervoor is ook een verwerkersovereenkomst gesloten. MailChimp gebruikt uw persoonsgegevens om de nieuwsbrief te versturen en te zien wat ontvangers er mee doen. Voor meer informatie wat MailChimp met gegevens doet, verwijzen wij u naar hun eigen privacyverklaring.

GLS en Koopman TransMission: Voor het bezorgen van uw bestelling(en) delen wij uw naam, e-mailadres, adres met de pakketdiensten GLS en Koopman TransMission. Deze gegevens zijn nodig om de dienst uit te voeren en om u te laten weten dat uw bestelling onderweg is. Voor meer informatie wat GLS en Koopman TransMission met persoonsgegevens doet, verwijzen wij u naar hun eigen privacyverklaring.

OmniKassa: Voor het verwerken van transacties maken wij gebruik van de totaaloplossing OmniKassa. Doordat OmniKassa alle online betalingen afhandelt, bent u zeker van een veilig transactie. Voor meer informatie wat OmniKassa met persoonsgegevens doet, verwijzen wij u naar hun eigen privacyverklaring.

Duur van de opslag
We bewaren uw gegevens zolang u een actieve klant bij ons bent en u uw persoonlijk account actief gebruikt. U heeft het recht om op elk moment uw account te beëindigen. Als u hiervoor kiest, zal uw account ophouden te bestaan en wordt u als inactief beschouwd. Nadat uw account is beëindigd, worden uw gegevens verwijderd.

Contactformulieren: Op het moment dat u contact opneemt met Safety4you.nl via e-mail of het contactformulier worden uw gegevens opgeslagen op de mailserver. Die mails worden voor onbepaalde tijd bewaard. Wanneer het contact leidt tot een samenwerking of verzoek tot verder contact, worden uw gegevens bewaard tot ze niet langer nodig zijn voor verder contact. 

Nieuwsbrieven: Uw naam en e-mailadres worden opgeslagen in MailChimp. De opslag van uw gegevens is voor onbepaalde tijd. U kunt zich namelijk op elk moment uitschrijven via de afmeldlink onderaan in de nieuwsbrieven.

Algemene verwerking van persoonsgegevens  
Alle persoonsgegevens worden via een beveiligde verbinding verstuurd en opgeslagen op eigen beveiligde servers. Tijdens het invullen van formulieren of het kopen van producten worden uw gegevens versleuteld en via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. U kunt de beveiligde verbinding herkennen aan het slotje (https) linksboven in uw browser. Dit beschermt uw privacy door middel van encryptie tijdens een transfer van data. U kunt er op rekenen dat wij uw persoonlijke gegevens nooit voor commerciële doeleinden aan derden zullen verstrekken.

Gevolgen van het verstrekken van de persoonsgegevens
Wanneer wij persoonsgegevens verstrekken, zorgen wij er natuurlijk voor dat uw gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Echter is het mogelijk dat wij gehouden zijn bepaalde gegevens te verstrekken, bijvoorbeeld aan de politie in het kader van een opsporingsonderzoek. Als duidelijk is dat het gaat om een gerechtvaardigd onderzoek dan zullen wij, uitsluitend in deze gevallen, de gegevens verstrekken. 

Websites van derden

Onze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen daarom niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan om de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van onze website gebruik te maken.

Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te laten aanpassen of te laten verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar klantenservice@safety4you.eu. Binnen vier weken zullen wij op uw verzoek reageren. Om misbruik te voorkomen vragen wij u, bij een schriftelijk verzoek tot inzage, u adequaat te identificeren met een kopie van een geldig legitimatiebewijs. We raden u sterk aan om daarbij uw BSN-nummer en pasfoto onzichtbaar te maken en erbij te zetten dat het om een kopie gaat en alleen voor ons bestemd is.

Klachten
Wanneer u klachten heeft met betrekking tot uw persoonsgegevens en de manier waarop wij deze verzamelen, verwerken, delen met anderen en opslaan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via mail. Uw klacht zal zo mogelijk door ons worden behandeld en binnen vier weken krijgt u dan een reactie van ons. Ook heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, de nationale toezichthouder, als Safety4you bovengenoemde niet naleeft.

Vragen en feedback
Wij controleren regelmatig onze privacyverklaring en kan daarom van tijd tot tijd wijzigen. Als we dit doen, dan zullen we dit op onze website aankondigen. Wij raden aan om onze privacyverklaring regelmatig te raadplegen zodat u op de hoogte bent. Als u nog vragen heeft over de privacyverklaring, kunt u Safety4you als volgt bereiken:

Safety4you
Uraniumweg 10
8445 PH Heerenveen
0513 - 435453
klantenservice@safety4you.eu

Deze verklaring is voor het laatst bijgewerkt op 9 november 2018.

Een lijst van cookies die we verzamelen.

In de onderstaande tabel staan ​​de cookies die we verzamelen en de informatie die ze opslaan.

Cookie naamCookie omschrijving
FORM_KEY Slaat willekeurig gegenereerde sleutel op die wordt gebruikt om vervalste verzoeken te voorkomen.
PHPSESSID Uw sessie-ID op de server.
GUEST-VIEW Hiermee kunnen gasten hun bestellingen bekijken en bewerken.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Een link naar informatie over je winkelwagentje en kijkgeschiedenis, als je hierom hebt gevraagd.
STF Informatie over producten die u naar vrienden hebt gemaild.
STORE De winkelweergave of taal die u hebt geselecteerd.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Geeft aan of een klant cookies heeft toegestaan.
MAGE-CACHE-SESSID Vergemakkelijkt het cachen van inhoud in de browser om pagina's sneller te laten laden.
MAGE-CACHE-STORAGE Vergemakkelijkt het cachen van inhoud in de browser om pagina's sneller te laten laden.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Vergemakkelijkt het cachen van inhoud in de browser om pagina's sneller te laten laden.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Vergemakkelijkt het cachen van inhoud in de browser om pagina's sneller te laten laden.
SECTION-DATA-IDS Vergemakkelijkt het cachen van inhoud in de browser om pagina's sneller te laten laden.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Vergemakkelijkt het cachen van inhoud in de browser om pagina's sneller te laten laden.
X-MAGENTO-VARY Vergemakkelijkt het cachen van inhoud in de browser om pagina's sneller te laten laden.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Vergemakkelijkt de vertaling van inhoud naar andere talen.
MAGE-TRANSLATION-STORAGE Vergemakkelijkt de vertaling van inhoud naar andere talen.