Reymerink Podisan 1L

Beoordeling (0)
Artikelcode: 202695
Podisan is geschikt voor de desinfectie van oppervlakken, apparatuur en instrumenten. Tevens is Podisan geschikt voor de ultrasoon. Inhoud: 1 liter.

check In voorraad

Ontvang tot 2 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
  • Koop 2 voor € 12,75 en bespaar 2%
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Podisan is geschikt voor de gecombineerde reiniging en desinfectie van oppervlakken, apparatuur en instrumenten. De werkzame ingrediënten zorgen ervoor dat bacteriën en gisten onschadelijk worden. Hierdoor is de vloeistof perfect om instrumenten in te bewaren die niet onmiddellijk gedesinfecteerd kunnen worden. Podisan is ook geschikt voor het reinigen van grote oppervlakken zoals instrumententafels. Tevens kan de vloeistof gebruikt worden in de ultrasoon.

Gebruiksaanwijzing zonder ultrasoon
Sterk verontreinigde materialen/oppervlaktes: vooraf grondig reinigen met een geschikt reinigingsmiddel (bijv. podisept). Vervolgens afspoelen met schoon water. Ga hieronder verder.

Licht verontreinigde materialen/oppervlaktes: in het water met podisan leggen/ in laten weken met de verdunde podisan substantie (minimaal 5 min). Dosering: 10 ml podisan per liter (gedemineraliseerd) water. Daarna afspoelen met schoon water + goed nadrogen.

Gebruiksaanwijzing met ultrasoon
Sterk verontreinigde instrumenten: vooraf grondig reinigen met een geschikt reinigingsmiddel (bijv. podisept). Vervolgens afspoelen met schoon water. Lees hieronder verder. 

Licht verontreinigde instrumenten: ondergedompeld in de ultrasoon met de verdunde podisan leggen (minimaal 5 min) en de ultrasoon afsluiten. Dosering: 10 ml podisan per liter (gedemineraliseerd)water. Daarna afspoelen met water en 5 min in alcohol 70% of 80% leggen (in bijv. een sterilizeerbak) + goed nadrogen.