PMU & Tattoo Removal Q-Switched ND YAG Laser

Beoordeling (0)
Artikelcode: 160013
De Q-Switched ND YAG Laser is dé laser voor het verwijderen van pigmentatie, tattoos en het geven van de carbonpeeling. Het apparaat wordt geleverd met 3 verschillende lenzen: 532nm, 1064nm en de carbonpeeling van 1064nm. De YAG laser heeft een korte maar zéér krachtige puls welke heel nauwkeurig werkt! Het apparaat is op bestelling leverbaar. De levertijd kunnen we in overleg samen bespreken.

check In voorraad

Ontvang tot 979 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Het apparaat is op bestelling leverbaar. De levertijd kunnen we in overleg samen bespreken.

Q-switch is dé technologie op gebied van de YAG laser. De term "Q-switch" verwijst naar het type puls dat door de laser wordt gecreëerd. In tegenstelling tot gewone lasers die een continue laserstraal creëren, levert Q-switch laserstraalpulsen die slechts een miljardste van een seconde duren. Omdat de energie van de Q-Switched ND YAG Laser in zo'n korte tijd wordt uitgezonden, wordt de energie geconcentreerd in zeer krachtige pulsen! De krachtige en korte pulsen hebben twee belangrijke voordelen. Ten eerste zijn deze pulsen krachtig genoeg om kleine stukjes inkt of pigmentatie te verbrijzelen, de productie van collageen te stimuleren of schimmels te doden. Ten tweede wordt het omliggende weefsel niet beschadigd omdat de energie slechts nanoseconden in de huid zit. Alleen de inkt wordt opgewarmd en verbrijzeld terwijl het omringende weefsel onaangetast blijft. Door de kortheid van de puls kunnen deze lasers tatoeages (of overtollige melanine of schimmel doden) verwijderen zonder ongewenste bijwerkingen. Een behandeling met de Q-Switched ND YAG Laser is veilig, gemakkelijk, zonder downtime en heeft geen bijwerkingen!

 

Drie krachtige lenzen:
1) 532nm: voor kleurrijke pigmentverwijdering.
2) 1064nm: geschikt voor huid verjonging, verkleinen van de poriën, verwijderen van donkere tatoeages en natuurlijke pigmentverwijdering.
3) 1064nm carbon: carbonpeeling (ook wel Black Doll genoemd), verwijderen van mee-eters en het verhelderen van de huidskleur.

Technische gegevens:

Lasertype: Q-Switched ND YAG Laser
Power: 750W
Aantal flitsen per handstuk: Minimaal 150 miljoen
Energie: 1 J/cm2
Puls breedte: 8ns
Frequentie: 1-10Hz
Cooling: Lucht- en watergekoeld
Afmetingen: 117 x 51 x 60 cm
Gewicht: 30 kg
Golflengtes: 1064nm, 532nm