PMU Starterstraining Ombre Powder Brows

Beoordeling (0)
Artikelcode: PMU100110
Wil jij de weg inslaan naar een carrière als PMU-specialist maar heb je nog geen ervaring in het vak? De startersopleiding Ombre Powder Brows is een intensieve beginnersopleiding die jou volledig klaarstoomt om je eigen PMU-salon te starten! De training vindt plaats op woensdag 22 mei en donderdag 23 mei 2024 bij Safety4yoU in Heerenveen. Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan! De opleiding wordt verzorgd door een ervaren PMU-specialist met meer dan 30 jaar.

check In voorraad

Ontvang tot 250 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info

Aanpasbare opties:

check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Let op: er is slechts plaats voor maximaal 6 deelnemers bij deze training. Vol = vol!

Jij leert tijdens deze tweedaagse training alle essentiële aspecten in de PMU wereld. Je krijgt een grondige theoretische basis, aanschouwt een live demonstratie, en oefent vervolgens zelf op je eigen model. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat, waarmee je officieel jouw expertise als PMU-specialist kunt aantonen!

Waarom deze trainingen volgen?

✓ Lucratieve CarrièreDe vraag naar bekwame PMU-specialisten is groter dan ooit. ✓ KlantenbindingBouw niet alleen een klantenkring op, maar word een professional die klanten steeds weer terug laat komen.✓ Creatieve VoldoeningPMU is een kunst. Als specialist kun je jouw creativiteit uiten en echte transformaties bewerkstelligen.✓ Professionele ErkenningAls erkende PMU-specialist kun je hogere tarieven vragen, waardoor je financiële onafhankelijkheid bereikt.

Wat zijn Ombre Powder Brows?

Ombré Powder Brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen. Denk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw, vergeleken met het aanbrengen van een wenkbrauwpotlood of poeder. De ombre techniek heeft een zachte uitstraling en oogt compacter dan de luchtige hairstroke!

Algemene informatie

Tijdens de training is er een pauze van 45 minuten en zijn lunch, koffie en thee inbegrepen. Zowel geprint als digitaal ontvang je het lesmateriaal. De PMU-deskundige geeft opdrachten, evalueert je werk en begeleidt je om je vaardigheden te verbeteren, met als uiteindelijk doel je te certificeren als bekwame PMU-artiest.

PMU-line starterspakket met alle trainingsbenodigheden

  • PMUPower Pen Precision koffer inclusief 40 naaldmodules
  • Zes wenkbrauw pigmenten
  • Meet- en tekeninstrumenten: Golden Ratio Calipser, potloden, flexibele liniaal en Mapping String
  • Schaartje, pincet, pigment cups, kleurschaal en plastic beschermhoes rol voor PMU-pen
  • Drie soorten oefenhuid.

Waarom PMU-line?

PMU-line staat bekend om zijn vele voordelen en wordt wereldwijd beschouwd als een absoluut must-have merk in de wereld van permanente make-up!

  • Europees geregistreerd handelsmerk
  • Voldoet aan alle strenge Europese voorschriften
  • Breed assortiment producten, van pigmenten voor diverse behandelingstechnieken tot voor- en nazorgproducten en oefenhuiden!