PDT LED Light Facial

Beoordeling (0)
Artikelcode: 161065-L
LED therapie Is lichttherapie waarbij invasief koud LED-licht met een specifieke frequentie wordt gebruikt om de huid te verbeteren. Het zal bij de behandeling van acne of rosacea de talgproductie en ontsteking verminderen en de slappe huid versterken en de anti-verouderingsbehandeling activeren. Ook kan PDT LED-Therapie zonneschade en vrije radicalen opruimen wat inhoudt dat pigmentatie vermindert en de collageen- en elastine productie wordt verhoogt. Om deze reden wordt de LED PDT-Therapielamp ook wel collageenlamp genoemd. Kortom: multifunctioneel inzetbaar in jouw salon!

x Niet in voorraad

Ontvang tot 69 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Afmetingen
Breedte: 35 – 40 cm
Hoogte: 29 - 34 cm
Diepte: 26 cm
Aantal LED’s: 200 LED’s
Vermogen: 350 W

Spectrum van 7 kleuren
De PDT LED Light Facial beschikt over een spectrum van 7 kleuren LED-licht! Het eerste licht is het calciumsupplementatie licht 320nm: na bestraling van de menselijke huid en door fotochemisch effect, kan het licht het 7-dehydrocholesterol van de huid versnellen en transformeren in cholecalciferol en de metabolische balans van calcium- en fosforionen verder verbeteren om de botdichtheid te verhogen, osteoporose, chondropathie en dysplasie te genezen en te voorkomen.  Cardiovasculaire, endocriene en immuunsysteemcomplicaties worden veroorzaakt door de stofwisselingsstoornis.

Rood licht 635 nm
Rood LED licht komt wat dieper in de huid en werkt vooral anti-aging en als anti-oxidant. Versterkt de doorbloeding, verbetert de elasticiteit en huidskleur; elimineert (fijne) lijntjes en rimpels; herstelt huidbeschadigingen (wondjes) en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Speciaal ontwikkeld voor behandeling van de droge, verouderde, allergische en/of beschadigde huid. Ideaal voor de behandeling van: pigmentvlekken, zonlichtbeschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering. Stimuleert (5x sneller dan normaal) de productie van de fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt met een duidelijke versteviging en lifting tot gevolg. Ook zorgt rood LED licht voor een verbetering van de vocht/vet balans. Fijne lijntjes en rimpeltjes worden gereduceerd, roodheid vermindert en het beschermt de huid tegen vrije radicalen en schadelijke stoffen van luchtvervuiling. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren. Grove poriën verfijnen en het vermindert een vale doffe rokershuid; geeft de huid een mooie frisse teint.

Groen licht 560nm
Het groene LED-licht werkt bevorderlijk voor de cellen die melanine produceren. Dit zorgt ervoor dat er geen pigmentvlekken kunnen ontstaan en het houdt de huid jong. Het gaat de veroudering en verkleuring van de huid tegen. Het is ontworpen om de gestreste en onrustige huid te kalmeren.

Blauw licht 415 nm
Het blauwe LED licht komt het minst diep in de huid en werkt daardoor vooral oppervlakkig. Werkt antiseptisch, adstringerend, kalmerend, anti-roodheid, verkleint de poriën en verfrist de huid. Voor behandeling van acne (puistjes), mee-eters, ontstekingen en huidoneffenheden. Vermindert inflammatie (ontstekingen) door de circulatie te bevorderen en een versterking van het immuunsysteem te bewerkstelligen. Het verbetert de hydratatie waardoor de huid er rustiger en frisser gaat uitzien. Verbetert de huid door het creëren van zuurstof op de juiste diepte waardoor de Proprioni bacterie gedood wordt. Hierdoor worden huidontstekingen bestreden en/of voorkomen. Door deze anti-bacteriële werking verdwijnt bestaande acne en wordt het ontstaan van nieuwe acne, alsook Acne Rosacea (een ontstekingsvorm van couperose) en littekens voorkomen en vermindert de zichtbaarheid daarvan. 

Paars licht 308nm
Paars licht stimuleert het secretiesysteem en verzacht de lymfe, de functie is zwakker dan rood licht, maar kan huid- en slijmvlieszweren en acne herstellen.

Geel licht 590 nm
Revitaliserend LED licht die voor een verhoging zorgt van de cel-activiteit en cel-energie. Ontwikkeld voor de verouderde en/of gevoelige huid om deze weer in optimale conditie te brengen. Stimuleert collageenvormende cellen & groeifactoren en verbetert het metabolisme. Het gele licht is geschikt voor alle huidsoorten, geeft een verbetering van cellulaire zuurstofuitwisseling, waardoor verbetering optreed van de huidstevigheid en van de opname van vitamine uit huidverzorgingsproducten. Vermindert droogheid, schilfering, geïrriteerdheid en roodheid van de huid en zorgt voor een rustiger, gekalmeerd, egaler en zachter huidbeeld. Het verbetert de hydratatie waardoor de huid er rustiger en frisser gaat uitzien.

Oranje licht 610nm
Oranje licht kan de bloedcirculatie bevorderen, het metabolisme versnellen, de schildklierfunctie verbeteren, de graad van cerebrovasculaire en coronaire sclerose verlagen, de eetlust verhogen, vermagering en bloedarmoede genezen en van toepassing zijn op veel voorkomende hartaandoeningen, met name een zwakke hartslag. Gebruik met blauw licht bij het genezen van chronische hartaandoeningen en hartkloppingen.