PDT LED Light Facial

Beoordeling (0)
Artikelcode: 161065-L
Photo Dynamic Therapy (PDT) is een vorm van lichttherapie waarbij niet-invasief LED-licht wordt gebruikt om de huid te verbeteren. Deze therapie kan helpen bij de behandeling van acne en rosacea door het verminderen van talgproductie en ontstekingen. Het kan ook roodheid verminderen, de algehele huidtextuur verbeteren en de productie van collageen stimuleren, wat bijdraagt aan het versterken van de ouder wordende of slapper wordende huid en het ondersteunen van anti-verouderingsbehandelingen.

check In voorraad

Ontvang tot 69 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Wil je graag een gratis demonstratie inplannen? Klik hier en vul ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
 
Het LED-licht bestaat uit specifieke golflengtes wat door de huidcellen wordt geabsorbeerd. De kleur bepaalt de diepte waarop je werkt. Specifieke moleculen in de huid, zoals porfyrines en hemoglobine, absorberen het licht. Dit leidt tot chemische reacties die helpen bij het behandelen van huidproblemen, zoals het doden van bacteriën en het stimuleren van collageenproductie. Daarnaast verhoogt het LED-licht de energieproductie in de huidcellen waardoor ze beter functioneren en sneller regeneren. Dit helpt weer bij het verminderen van acne, roodheid én tekenen van veroudering.
 
Kleurenspectrum
De PDT LED Light Facial beschikt over een spectrum van 7 kleuren LED-licht. Elk met een specifieke diepte om de juiste indicatie te behandelen.
 • Paars licht 308nm: stimuleert het secretiesysteem, herstelt huid- en slijmvlieszweren en acne.
 • Blauw licht 415nm: antiseptisch, kalmeren, vermindert acne en huidontstekingen door bacteriën te doden.
 • Groen licht 560nm: bevordert een jonge huid door pigmentvlekken te voorkomen en de huid te kalmeren.
 • Geel licht 590nm: verhoogt cel activiteit en energie, stimuleert collageenvorming, verbeterd hydratatie en vermindert roodheid.
 • Oranje licht 610nm: bevordert bloedcirculatie, versnelt metabolsime, verbetert schildklierfunctie en helpt bij hartaandoeningen.
 • Rood licht 635nm: anti-aging, verbetert doorbloeding, elasticiteit en huidskleur. Vermindert rimpels en roodheid, stimuleert collageenproductie en beschermt tegen vrije radicalen.
 • Calcium supplementatie licht 320nm: bevordert botdichtheid, behandelt osteoporose en voorkomt stofwisselingsstoornissen.

Resultaten
Voor een intensief resultaat wordt ten minste een kuur van 8-10 behandelingen aangeraden, twee keer per week. Behandeltijd is 15 tot 30 minuten. De Photo Dynamic Therapy LED Lamp kan ook perfect worden ingezet als kalmerende werking na een intensieve peeling of Micro Needling. Daarnaast raden wij het aan om het te combineren met een masker, het masker moet wel licht doorlatend zijn. Deze combinatie zorgt voor een nog effectievere behandeling, wat resulteert in een gezondere, meer stralende huid. Onze vliesmaskers en de gelmaskers van Yellow Rose zijn allemaal licht doorlatend. De behandeling is 100% veilig, wordt niet warm en geeft geen UV-straling af. Het is een veilige en effectieve methode om de huid te verbeteren zonder risico's en hersteltijd.

Eigenschappen

 • Breedte: 35 – 40 cm
 • Hoogte: 29 - 34 cm
 • Diepte: 26 cm
 • Aantal LED’s: 200 LED’s
 • Vermogen: 350 W

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 12,95
€ 1.695,00
€ 1.695,00