Photo Dynamic Therapy LED Lamp

Beoordeling (0)
Artikelcode: 162072
Photo Dynamic Therapy (PDT) is lichttherapie waarbij invasief koud LED-licht met een specifieke frequentie wordt gebruikt om de huid te verbeteren. Het zal bij de behandeling van acne of rosacea de talgproductie en ontsteking verminderen en de slappe huid versterken en de anti-verouderingsbehandeling activeren. Koop hier onze online training zodat je direct aan de slag kunt met de Photo Dynamic Therapy LED Lamp!

check In voorraad

Ontvang tot 259 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info

Aanpasbare opties:

check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

l na twee behandelingen in kuurvorm ziet u aanzienlijke verbetering aan de huid. Voor een intensief resultaat wordt ten minste een kuur van 8-10 behandelingen aangeraden, twee keer per week. Behandeltijd is 15 tot 30 minuten. De Photo Dynamic Therapy LED Lamp kan ook perfect worden ingezet als kalmerende werking na een intensieve peeling of Micro Needling!

Kleurenspectrum
Rood licht 625 nm
Het rode LED-licht gaat tot diep in de huid en werkt vooral anti-aging en als anti-oxidant. Verbetert de bloedcirculatie, verbetert de elasticiteit en de teint van de huid. Verwijderd (fijne) lijntjes en rimpels, herstelt huidbeschadiging en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

Geel licht 590 nm
Revitaliserend LED-licht die voor een toename zorgt van de cel-activiteit en energie veroorzaakt. Ontworpen voor huidveroudering en/of gevoelige huid om deze weer in optimale conditie te brengen. Stimuleert collageenvormende cellen en groeifactoren en verbetert het metabolisme.

Blauw licht 470 nm
Het blauwe LED-licht is het minst diep in de huid en werkt daardoor vooral oppervlakkig. Het licht is antiseptisch, samentrekkend, kalmerend, anti-roodheid, verkleint de poriën en verfrist de huid. Voor de behandeling van acne (puistjes), mee-eters, ontstekingen en huidoneffenheden.

Behandeltijd
Rood: 30 minuten
Geel: 30 minuten
Blauw: 30 minuten
Rood + Geel: 20 minuten
Rood + Blauw: 20 minuten
Geel + Blauw: 20 minuten
Rood + Geel + Blauw: 15 minuten

Technische specificaties
Breedte van de poot: 48 cm
Diepte van de poot: 58 cm
Hoogte van de poot: 93 cm
Hoogte van de lamp: 170 cm
Behandelingsgebied: 50 cm × 20 cm
Aantal LED’s: 1240 LED’s
Lichtvermogen: 1-10 niveaus
Maximaal matt rood: 60MW
Maximaal matt blauw: 60MW
Maximaal matt geel: 60MW
Lichtfrequentie: 0-110 Hz

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
24% korting
Speciale prijs € 1.295,00 Normale prijs € 1.695,00