Paraffinebad Wit/Paars - Tweede Kans

Beoordeling (0)
Artikelcode: 181025-SH
Paraffinebad voor het opwarmen van paraffine. Geschikt voor behandeling van handen, voeten en ellebogen. Er zijn ongeveer 3 paraffine blokken nodig om het paraffinebad te vullen.

check In voorraad

Ontvang tot 4 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Dit paraffinebad heeft als showmodel in onze showroom in Almere gestaan. Is zo goed als nieuw, zonder originele doos. Het parrafinebad kan niet geretourneerd worden en er zit geen garantie op.

Een professioneel paraffinebad voor het opwarmen van paraffine. Voorzien van rooster op de bodem zodat de klant zijn/haar handen of voeten niet kan verbranden!

 

Het professionele paraffinebad is te gebruiken voor zowel de handen, voeten en ellebogen. Voor het vullen van het paraffinebad zijn ongeveer 3 blokken paraffine nodig. 

Gebruiksaanwijzing 
1. Smelt de blokken paraffine in het paraffinebad. De handen kunnen worden ontsmet met Podiskin of alcoholgel. Scrub de handen en voeten voor de behandeling om dode huidcellen te verwijderen.
2. Dompel de handen of voeten een aantal seconden onder in het paraffinebad. Herhaal dit 4 tot 6 keer tot dat de gewenste laag parrafine op de hand/voet zit.
3. Bescherm de handen of voeten met een beschermzak en een badstoffen handschoen. Laat de paraffine 10-15 minuten intrekken en beëindig de behandeling met een hydraterende crème.