Oxygen Facial

Beoordeling (0)
Artikelcode: 160012
Dit is hét apparaat voor het toedienen van zuivere zuurstof in de huid met actieve werkstoffen zoals Vitamine C of Hyaluronzuur! Normaliter neemt de huid zo’n 25% zuurstof op maar door middel van de Oxygen Facial is het mogelijk de huid ruim 95% zuivere zuurstof toe te dienen met een capaciteit van 10 l/min. Een ware zuurstofexplosie in je huid. Koop hier onze online training zodat je direct aan de slag kunt met de Oxygen Facial!

check In voorraad

Ontvang tot 319 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info

Aanpasbare opties:

check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Het zuurstofgehalte in de lucht wordt steeds slechter door bijvoorbeeld luchtvervuiling wegens de uitlaatgassen in de stad. Dit heeft negatieve effecten op onze huid zoals verminderde celstofwisseling, verminderde bloedcirculatie, verslapping van de huid en een doffe teint. Ook naarmate we ouder worden, vermindert het vermogen van de huid om van binnenuit zuurstof op te nemen waardoor het verouderingsproces wordt geactiveerd. Dit tevens door invloeden van buitenaf als stress, roken, voedingspatroon of erfelijkheid. Als zuurstof direct in de huid wordt ingebracht, ontstaat er in het weefsel en de cellen een zeer gerichte doorstroming van de doorbloeding waardoor de huid zichtbaar direct verbetert! Bij de Oxygen Facial worden een injectie zuurstofpen, een injectie zuurstofspray en een inhalatiekoepel geleverd. Hoe werkt het?

Injectie met zuurstofspray 
Met de zuurstofspray wordt zuivere zuurstof in combinatie met een serum over de huid gespoten. De Oxygen Facial brengt onder hoge druk een mengsel van zuurstof en het serum tot stand en sprayt deze effectieve combinatie over het gezicht heen. Werkstoffen worden met 83%-88% (+/-5) zuivere zuurstof onder hoge druk dieper in de huid. De huid wordt gehydrateerd en ziet er jonger uit met een verstevigende zichtbare lift.

Injectie met zuurstofpen 
Met een soort druk-injectie wordt zuurstof onder druk (pijnloos) in de huid gespoten. Door middel van de atmosferische druk, die 2 x meer intensief is dan de normale druk, wordt de zuurstof met een zuiverheid van 90% (+/-5) wordt geïnjecteerd. De geproduceerde druk zorgt dat oxygen moleculen worden geïnjecteerd in de dermo epidermale cellen zonder de huid te beschadigen.

Zuurstofinhalatie met koepel 
Met de inhalatiekoepel wordt een mengsel van 90(+/-5) zuivere zuurstof geïnhaleerd. De koepel zorgt ervoor dat het gehele gezicht zuivere zuurstof kan ontvangen en er negatieve ionen kunnen ontstaan om de huid te helpen ademen. Dit stimuleert de regeneratie van de huidcellen. De inhalatiekoepel kan ook tijdens een gewone behandeling, in combinatie met elk gezichtsmasker, gebruikt worden waardoor het lichaam een extra energie-boost krijgt en alle werkstoffen effectief worden opgenomen.

Resultaten
De zuurstof die in de huid doordringt, beschermt niet alleen tegen de vrije radicalen maar versterkt ook het afweermechanisme tegen bacteriën. Hierdoor kan zuurstof gericht én effectief worden gebruikt tegen acne, littekens, rimpels en pigmentverkleuringen! Dit doet een Oxygen Facial behandeling voor de huid:

 • Optimaliseert de celfuncties
 • Verbetert de doorbloeding
 • Optimale hydratatie van de huid
 • Rimpels minder zichtbaar
 • Bevordert de microcirculatie
 • Verhoogt de huidelasticiteit
 • Verfijnt de poriestructuur
 • De huid ziet er direct voller uit

Specificaties:

 • Capaciteit: 1 ~ 10 LPM
 • Voltage: 220V / 50 HZ  ;  110V / 60 HZ
 • Zuurstof Percentage: ≥ 90% (+/-5)
 • Afmeting: 34,4 × 30,6 × 56,5 CM  
 • Gewicht: 21 kg

Het zuurstofapparaat is enorm populair bij alle celebs omdat er meteen resultaat zichtbaar is! Het geeft sterren als Uma Thurman en Renee Zellweger een uniek en stralend  ‘rode loper gezicht’. Ook Madonna, Heather Locklear en Eva Longoria staan op de groeiende lijst van beroemdheden die van deze behandeling houden. Daarom wordt het apparaat ook wel Madonna’s Secret Treatment of Hollywood Oxygen Facial genoemd. Kortom: de ultieme huidverbeterende facial voor jouw klanten!