Betrouwbare partner voor elke beauty professional

Alles voor de beauty professionals
Gestart vanuit een passie voor schoonheid en welzijn hebben wij ons ontwikkeld tot een vertrouwde naam voor alles wat een beauty professional nodig heeft. Dit uit zich in een breed scala aan hoogwaardige, kwalitatieve en betaalbare beautyproducten. Bij Safety4yoU gaat het om meer dan alleen producten: het gaat om een belofte van veiligheid, ondersteuning en innovatie in de wereld van uiterlijke verzorging. 

Wie zijn wij?
Wij zijn een team van professionals gedreven door de wens om de beste en meest gewilde beautyproducten toegankelijk te maken. Ons assortiment, variërend van essentiële gebruiksartikelen tot geavanceerde apparatuur, weerspiegelt de diversiteit van de professionals die we bedienen. Elk product is met zorg geselecteerd en rekening houdend met jouw specifieke behoeften en de nieuwste trends. Met onze uitgebreide assortiment bieden we een volledig spectrum aan producten en diensten voor de uiterlijke verzorging, allemaal onder één dak. We omarmen de uitdagingen van het zoeken, testen en leveren om je te ontzorgen van de daarbij behorende risico's. Zo kun jij je volledig focussen op je ware passie: professionele behandelingen bieden die mensen mooier en gezonder maken!

Onze missie en visie
Onze missie is simpel: een stapje extra doen om de wereld mooier te maken. We streven ernaar om de Nederlandse beautybranche te innoveren met kwalitatief hoogwaardige producten en de beste service tegen de voordeligste prijzen. Onze visie is om beauty toegankelijk te maken voor elke gepassioneerde professional, ongeacht hun ervaring of budget.

Samen op de weg naar beauty succes
Onze reis is getekend door constante groei en innovatie. Met meer dan twee decennia ervaring hebben we onszelf gevestigd als de totaalleverancier voor beauty professionals. We bieden niet alleen een uitgebreid assortiment aan producten en apparatuur maar ook professionele trainingen en cursussen waarmee we onze klanten de tools geven om te excelleren in hun vak. We zijn niet alleen jouw leverancier: we zijn jouw partners in beauty en wellness, steeds op zoek naar manieren om je vakmanschap te verheffen en je succes te ondersteunen!

Belangrijkste mijlpalen
Bij Safety4yoU hebben we een rijke geschiedenis van belangrijke mijlpalen die onze voortdurende toewijding aan groei en uitmuntendheid illustreren. Van onze eerste stappen in de branche tot de recente lancering van onze online academy en vernieuwde webshop - elke stap in onze reis toont onze inspanningen om onze diensten en assortiment uit te breiden en te verbeteren, in lijn met de groeiende behoeften van beauty professionals.

2006: Oprichting en start met de import van kleurrijke disposables, een trendsetter in de beautybranche.
2007: Uitbreiding van het assortiment met gebruiksartikelen voor uiterlijke verzorging.
2008: Begin van de import van hoogwaardige apparatuur en saloninrichting.
2009: Exclusieve distributeur van het cosmetica merk Yellow Rose® in de Benelux.
2010: Opening van onze eerste showroom, een totaalconcept voor de beauty branche.
2011: Lidmaatschap van Beauty Trade Professionals, de toonaangevende vereniging in de beauty branche.
2012: Exclusieve distributeur van Mixcoco® voor gellak in de Benelux.
2014: Verhuizing naar een groter pand met de grootste beauty showroom van Friesland.
2016: Lancering van de nieuwe website en webshop.
2017: Lancering van onze eigen werkkledinglijn voor beautyprofessionals Bliss Beautywear.
2018: Completering assortiment met inrichting voor nagelstudio's, wellness en SPA's.
2020: Uitbreiding van het magazijn met een tweede locatie voor massage- en behandelstoelen.
2021: Exclusieve distributeur van Plaxel+® Plasma Pen.
2022: Lancering van de Safety4yoU online trainingsacademie voor beauty professionals.
2023:

  • Bestuurslid van Beauty Trade Professionals.
  • Exclusieve distributeur van Mesoskinline® en 100% vegan PMU-Line®.
  • Significante duurzaamheidsrenovaties aan ons bedrijfspand.
  • Rebranding en lancering van een vernieuwde website met een nieuwe huisstijl.

Onze visie voor morgen
De wereld van beauty is voortdurend in ontwikkeling en wij ontwikkelen mee. Onze toekomstvisie is gericht op het streven naar verbetering, innovatie en het overtreffen van jullie verwachtingen. Kiezen voor Safety4yoU betekent samenwerken met een partner die de kunst van schoonheid net zo serieus neemt als jij. Samen zetten we ons in voor een toekomst waarin we de grenzen van schoonheid en welzijn blijven verkennen terwijl we trouw blijven aan onze kernwaarden: kwaliteit en service!