OVER ONS

WIE ZIJN WIJ?

Safety4yoU is een totaal leverancier op het gebied van uiterlijke verzorging. Wij beschikken over het grootste assortiment in professionele producten voor de uiterlijke verzorgingsbranche. Jarenlang hebben wij de beauty branche zorgvuldig bestudeerd, alle ontwikkelingen rondom deze branche nauwkeurig in de gaten gehouden en vele bezoeken gebracht aan landen als Amerika, Griekenland, Italië, Frankrijk en Zuid-Korea met als doel: het beste van het beste naar de Nederlandse markt halen.

Uiterlijke verzorging is een alsmaar groeiende markt waarbij de lat steeds hoger wordt gelegd. De vraag naar geavanceerde techniek op het gebied van beauty en de verbeterde producten die daarbij horen is in stijgende lijn. Voor Safety4yoU is het van groot belang om bij te blijven met deze trend. Wij luisteren naar onze klanten, geloven in hun grote doelstellingen en streven ernaar onze service voortdurend te verbeteren. Onze motto: “Goed is nooit goed genoeg, het kan altijd beter!” en dat weten onze vaste klanten en langdurige partners maar al te goed. Onze klantenservice wordt verleent door ervaren beauty professionals en leden van ons management team. Wij begrijpen uw uitdagingen en zijn hier om te helpen!

ONZE WAARDEN

Safety4You staat garant voor service, betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij delen uw passie voor schoonheid. Door een combinatie van kwaliteitsproducten en hoogwaardige service werken wij samen met u om uw beauty onderneming tot een succes te maken.

ONZE MISSIE

Het innoveren van de Nederlandse beauty branche, door het aanleveren van kwalitatief hoogwaardige producten en de beste service tegen de voordeligste prijzen.

Wij willen een bijdrage leveren aan de sociale en economische vooruitgang door ons altijd te houden aan de wettelijk verplichte eisen omtrent de veiligheid en gezondheid en het continu opleiden van onze medewerkers met behulp van een gerichte organisatiestructuur.

ONZE VISIE

Wij bieden u een uniek concept, namelijk: alles onder één dak voor een zeer voordelige prijs. Wij willen beauty toegankelijk maken voor iedere beauty professional die gepassioneerd is over zijn of haar vak. De kwaliteit van de producten en de techniek die wij bieden zal echter nooit ten koste gaan van de prijs. Dit bereiken wij door middel van duurzame strategie, bewuste keuzes met betrekking tot productie en scherpe beleid omtrent de veiligheid en welzijn van onze klanten. U kunt bij ons terecht voor:


Gebruiksartikelen: huidverzorging, nagelartikelen, cosmetica, SPA & wellness, kappersartikelen, textiel, ontharing en producten op het gebied van afslanking.
Saloninrichting en apparatuur. Onze apparatuur is CE en FDA gecertificeerd.
Cursussen en trainingen voor individuen en groepen. Onze cursussen worden gegeven door gecertificeerde en ervaren docenten.
Compleet advies voor - en na uw aankoop.

ONS TEAM

Ontmoet ons team van beauty specialisten. Ons team kenmerkt zich door een grote diversiteit aan kennis, ervaring en creativiteit. Wij staan dagelijks voor jou klaar.

Piet and Elena van den Berg

DE EIGENAARS

Piet & Elena van den Berg

Piet van den Berg heeft een achtergrond in fysiotherapie en is afgestudeerd aan de Academie Instituut Fysiotherapie in Utrecht. In 1987 richtte Piet Dispo-Dent B.V. op, deze was voornamelijk gericht op tandartsen. In 2006 sloot Elena van den Berg zich aan bij het bedrijf, zij breidde het assortiment verder uit met beauty artikelen en apparatuur voor de uiterlijke verzorgingsbranche.

Elena heeft een achtergrond in commerciële economie en reist regelmatig de wereld af op zoek naar de nieuwste producten. Met hun passie voor het vak, gedrevenheid en meer dan een kwart eeuw aan ervaring, weten Piet en Elena hun kennis ook spelenderwijs over te brengen op hun jongere generatie medewerkers. Teamwerk staat daarbij hoog in het vaandel. Hun motto is: “Niemand van ons is zo slim, als ons allemaal samen.”

Sietske Leenstra
Sietske
Karla de Jong
Karla
Anca Jonker
Anca
Ids Wijnia
Ids
Anita Borg
Anita

ONZE SHOWROOM

Ontdek ons brede assortiment saloninrichting en salonapparatuur in onze webshop! U kunt natuurlijk ook het assortiment komen bekijken in onze showroom, daar is geen afspraak voor nodig. Ons team staat voor u klaar met een eerlijk en deskundig advies.