Sanitizer 70% Alcohol

Beoordeling (0)
Artikelcode: 201014
Desinfecterende handgel van Sanitizer met 70% Alcohol. De desinfecterende handgel van Sanitizer verminderd bacteriën op de huid en zorgt voor schone handen zonder het gebruik van water en zeep. Inhoud: 500 ml.

check In voorraad

Ontvang tot 0 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Desinfecterende Handgel
Deze desinfecterende handgel van Sanitizer verminderd bacteriën op de huid die ziekten kunnen veroorzaken. De desinfecterende handgel bevat 70% alcohol, gedemineraliseerd water, glycerine en carbomer (verdikkingsmiddel). De desinfecterende handgel van Sanitizer geeft u na ieder gebruik een fris, schoon en zeker gevoel. Alleen voor uitwendig gebruik. De desinfecterende handgel van Sanitizer is eventueel te gebruiken als navulling voor Desinfectie Handgel Met Pompje 500ml.

Eigenschappen desinfecterende handgel
- Bevat 70% alcohol, gedemineraliseerd water, glycerine en barbomer
- Verpakt in handzaam flesje 500 ML
- Aanbevolen voor herhaald gebruik
- Geclassificeerd overeenkomstig verordening (EG) nr. 1272/2008.
- Ontvlambaar

Toepassingen desinfecterende handgel
Openbare ruimten, diverse werkomgevingen, op kantoor. Uiterlijke verzorging: schoonheidssalon, pedicure praktijk, nagel studio. Gezondheidszorg: denk aan verplegend personeel, tandartsen of dierenartsen.

Gebruik van desinfecterende handgel
Breng een kleine hoeveelheid aan op de bovenzijde van de hand en wrijf de handen ermee in. Vervolgens laten drogen zonder af te vegen. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar, alleen gebruiken onder toezicht van volwassenen. Het desinfectiemiddel blijft niet achter op de huid en plakt niet. Het desinfecterende handgel droogt in enkele seconden en verminderd bacteriën. In geval van oogcontact: onmiddellijk de ogen voorzichtig afspoelen met lauw water gedurende een aantal minuten. 

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 6,50

x Niet in voorraad