Salon Expert 3-In-1 Nail Machine

Beoordeling (0)
Artikelcode: 024068
Salon Expert 3-In-1 Nail Machine: drie geweldige machines gecombineerd in één apparaat voor het beste, professionele gebruik! Het multifunctionele apparaat bestaat namelijk uit een freesmachine, een stofafzuiger en een werklamp. Dé essentials voor manicure en pedicure behandelingen!

check In voorraad

Ontvang tot 25 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Freesmachine
De krachtige motor met een instelbaar toerental tot 35.000 RPM maakt het mogelijk om sneller en effectiever (kunst)nagels te bewerken en (hardnekkig) eelt te verwijderen. Kies de gewenste snelheid met één draai aan de knop! De freesmachine heeft zowel een vooruit als achteruitschakelaar voor het wijzigen van de draairichting. Het handstuk is licht, comfortabel en voelt stevig aan in de hand. Je hoeft maar lichtjes druk uit te oefenen waardoor je preciezer, sneller en comfortabeler kunt werken. De trillingen zijn nauwelijks voelbaar waardoor je ongestoord en in een rustige omgeving kunt werken. De freesmachine kenmerkt zich met name door het praktische hand en voetpedaal. Hierdoor is de bediening van de freesmachine ontzettend eenvoudig. Ideaal voor het modelleren en shapen van zowel natuurlijke als kunstmatige nagels!

Stofafzuiger
De Salon Expert 3-In-1 beschikt over een sterke stofafzuiger met een snelle, krachtige ventilator. De stofafzuiger zuigt het stof van het vijlen van de nagels op en reduceert zowel vluchtige dampen en nare geurtjes. Het stof wordt opgevangen in een filter. Tevens dient de stofafzuiger direct als armsteun waardoor een losse armsteun overbodig is!

Werklamp
Het maken van gel en acryl nagels is precisie werk en goed helder licht is daarbij onmisbaar! De werklamp bevat wit stralend led-licht die het voordeel heeft dat deze geen hitte ontwikkeling afgeeft. Je zult geen enkel detail missen!

De Salon Expert 3-In-1 Nail Machine wordt standaard geleverd metzes verschillende freesbitjes.
1. Freesbitje voor het behandelen van ingegroeide teennagels;
2. Freesbitje voor moeilijk bereikbare plekken als de nagelriemen en nagelwallen;
3. Freesbitje voor het bijwerken en verwijderen van gellak, gel en polygel;
4. Klein freesbitje voor het verkorten van de nagels
5. Medium freesbitje voor het verkorten van nagels 
6. Mandrelbit voor het bevestigen van schuurrolletjes. Door de speciale vorm kan het schuurrolletje niet loslaten tijden het frezen!

De bijgeleverde schuurrolletjes hebben een verschillende gritt. De grove gritt (80 of 120) gebruik je voor het verwijderen van gel of acryl. De fijnere gritt (150 of 240) gebruik je voor het matteren van de nagelplaat en het blenden van de tips. 240 gritt is extra fijn voor de natuurlijke nagel!

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 289,00 v.a. € 279,00