Multifunctionele Toren Excelance Professional

Waardering:
100% of 100

De Multifunctionele Beauty Toren Excelance Professional is uitgerust met de Skin Peeler, Ultrasound, Galvanic Iontoforese, Hoog Frequent, Koude & Warme Hamer, Serum Infusion Spray, Borstelapparaat, Vacuümzuig, Diamant Microdermabrasie, Vapozone en de Loupelamp. 11 huidverbeterende functies in 1 beauty toren!

Op voorraad
Artikelcode:
166006
€ 1.895,00

Voor 15 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden!

Vanaf €70 (excl. BTW) gratis verzending*

Kennis van de sector

Directe inkoop bij vooraanstaande leveranciers

 

 

 

Multifunctionele Beauty Toren Excelance Professional
Multifunctionele Beauty Toren 11 in 1: een luxe, vormgegeven beautytoren met huidverbeteringsapparatuur, vapozone en loupelamp. Deze multifunctionele toren is uitermate geschikt om jouw salon naar een hoger niveau te tillen of jouw bestaande behandelingen uit te breiden. Een prachtige beauty toren waarbij alle functies van bovenaf bedienbaar zijn door middel van touchscreenscherm en met bijbehorende animaties van de behandelingen.

Skin Peeler:
De skin peeler is een apparaat dat werkt op basis van ultrasonische geluidsgolven en warmte. Door middel van de geluidsgolven wordt de huid intensief gereinigd. De skin scrubber is vergelijkbaar met een intensieve peeling en/of scrub. Het behandeld verstopte en ingegroeide haarzaakjes, maakt de bovenste laag van de opperhuid los en reinigt de poriën diep.

Ultrasound:
Het ultrasound apparaat zorgt voor het insluizen van werkstoffen en wekt door middel van een ultrageluidfrequentie een hitte energie op in het lichaam. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd; werkt de stofwisseling sneller; is er een betere doorstroming van het bloed en het lymfevocht; worden de dieper liggende cellen geactiveerd en wordt het afweersysteem verbeterd.

Galvanic Iontoforese:
Iontoforese is een behandelmethode waarbij door gelijkstroom de natuurlijke barrière van de huid wordt doorbroken om de werkstoffen in diepere huidlagen "binnen te loodsen". Het insluizen van producten in diepere huidlagen heeft verschillende effecten. Het activeert de celstofwisseling en bevordert de bloedcirculatie wat zorgt voor een betere regeneratievermogen van de huid.

Hoog Frequent:
Hoog Frequent zorgt via een glazen elektronische buis dat er stroom wordt overgebracht op het gezicht. Dit zet zuurstof uit de lucht om in ozon wat zorgt voor aan anti bacteriële werking. Een behandeling met de glaselektrode desinfecteert de huid door het Ozonlicht. Het Ozonlicht doodt alle ziektekiemen en bacteriën. Tijdens het gebruik ontstaat er verrijkt zuurstof die in staat is om door de huid heen te dringen, waardoor een optimale omgeving voor de huid wordt gecreëerd.

Koude & Warme Hamer:
De koude functie kunt u gebruiken voor het 'verdoven' van de huid voor een ontharingsbehandeling of de huid verkoelen naar een ontharings/huidverbeteringsbehandeling. De warme functie kunt u gebruiken voor het ontspannen van de spieren tijdens bijv. een massage of masker.

Vacuümzuig:
Door middel van het aanzuigen van de huid wordt het bindweefsel verbetert. Deze behandeling bevordert de verplaatsing en het afvoeren van vetophoping en stimuleert de bloedsomloop, bevordert de afvoer van opgehoopte vloeistoffen en toxines en verbetert de elasticiteit van het huidweefsel (niet tegelijk met oxyjet te gebruiken).

Diamant Microdermabrasie:
Microdermabrasie betekend letterlijk het "afslijpen van de huid’’ en is een mechanische peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Het verwijderen van de bovenste huidlaag stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen in de onderste cellaag. Deze cellen verplaatsen zich naar de bovenste lagen en vervangen geleidelijk het oude beschadigde weefsel (niet tegelijk met oxyjet te gebruiken).

Serum Infusion Spray:
De Serum Infusion Spray apparaat is uitermate geschikt voor de gevoelige huid of de vochtarme huid. Het apparaat heeft een verkoelend, verfrissend, kalmerend en een verwekend effect op de huid mede doordat er niet alleen lotions, maar ook serums in het reservoir gebruikt kunnen worden.

De lotion of serums die in het reservoir zit komt in een verneveling op de huid terecht. Dit zorgt ervoor dat de huid makkelijker kan absorberen, zuurstofrijke substantie wordt overgebracht op de huid en de celhuid wordt gestimuleerd en gevoed (niet tegelijk met vacuümzuig/microdermabrasie te gebruiken).

Borstelapparaat (incl. verschillende borstels):
Voor het intensief reinigen van de huid, inclusief 4 verschillende borstels

Vapozone:
De vapozone is volledig digitaal, heeft een draaibare en flexibele kop en beschikt over een energie level modus voor het regelen van de stoomfunctie, een timer voor het instellen van de tijd en een droogkook beveiliging. Tevens kunt u door middel van het vilt een olie toevoegen waardoor uw klant een heerlijke geur beleving tijdens de stoombehandeling op doet.

Loupelamp:
De loupelamp is een 70 led loupelamp met een vergrotingsglas van 3 dioptrie met een focus van 5 dioptrie. Bevat een kniksysteem, met de mogelijkheid tot alle kanten op te draaien.

11 huidverbeterende functies in 1 beauty toren! Vragen of meer informatie nodig? Bel gerust naar 0513 - 43 53 54 en vraag naar Kim. Onze specialiste Kim kan je alles vertellen over de ins en outs van de Multifunctionele Beauty Toren Excelance Professional.

Schrijf je eigen recensie
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Klik hier om in te loggen, of maak een account aan.