Multifunctionele Toren Excelance met Warme & Koude Hamer

Luxe multifunctionele beauty toren met 9 verschillende functies en touchscreen
Op voorraad
Artikelcode:
166005
€ 1.795,00

Tot 11 uur besteld dezelfde werkdag verzonden, track en trace ontvangt u per mail

Flexibiliteit en individuele begeleiding

Kennis van de sector

Directe inkoop bij vooraanstaande leveranciers

 

 

 

Multifunctionele toren 9 in 1: luxe, vormgegeven beautytoren met huidverteringsapparatuur, vapozone en loupelamp. Deze toren is uitermate geschikt om u salon naar een hoger niveau te tillen of uw bestaande behandelingen uit te breiden. Een prachtige toren waarbij alle functies van bovenaf bedienbaar zijn d.m.v. touchscreen scherm en met animatie scherm van de huidverbeteringsbehandeling. Instelbaar in Nederlandse of Engelse taal.
Compact van formaat en luxe design waardoor deze uitermate geschikt is voor in elk interieur salon.
*Inclusief uitgebreide training huidverbeteringstechnieken om de werkwijze en het apparaat te leren kennen

Vapozone Digitaal
De vapozone is volledig digitaal, heeft een draaibare en flexibele kop en beschikt over een energie level modus voor het regelen van de stoomfunctie, een timer voor het instellen van de tijd en een droogkook beveiliging. Tevens kunt u door middel van het vilt een olie toevoegen waardoor uw klant een heerlijke geur beleving tijdens de stoombehandeling op doet. Tevens bevat deze vapozone een zeer groot water reservoir waar u gemiddeld zo'n 6 stoom behandelingen mee kunt uitvoeren.

Loupelamp
De loupelamp is een 70 led loupelamp met een vergrotingsglas van 3 dioptrie met een focus van 5 dioptrie. Bevat een kniksysteem, mogelijkheid tot alle kanten op te knikken.

Ultrasound (2x handstuk ogen en gezicht)
Ultrasound zorgt voor hoog frequente mechanische pulsen waardoor de bloedcirculatie wordt bevorderd, huidspieren worden versterkt en voedende werkstoffen (ampullen/serums) dieper kunnen doordringen in de huid. Rimpels worden tegengegaan en de huid blijft er jonger uitzien.

Skin-Peeler
De skin peeler is een apparaat dat werkt op basis van ultrasonische geluidsgolven en warmte. Door middel van de geluidsgolven wordt de huid intensief gereinigd. De skin scrubber is vergelijkbaar met een intensieve peeling en/of scrub. Het behandeld verstopte en ingegroeide haarzaakjes, maakt de bovenste laag van de opperhuid los en reinigt de poriën diep.

Hoog-Frequent (incl. 3 glazen buizen)
Hoog Frequent zorgt via een glazen elektronische buis dat er stroom wordt overgebracht op het gezicht. Dit zet zuurstof uit de lucht om in ozon wat zorgt voor aan anti bacteriële werking. Een behandeling met de glaselectrode desinfecteert de huid door het Ozonlicht. Het Ozonlicht doodt alle ziektekiemen en bacteriën. Tijdens het gebruik ontstaat er verrijkt zuurstof die in staat is om door de huid heen te dringen, waardoor een optimale omgeving voor de huid wordt gecreëerd.

Microdermabrasie optie (incl. 9 diamanten opzetkoppen)
Microdermabrasie betekend letterlijk het "afslijpen van de huid’’ en is een mechanische super peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Het verwijderen van de bovenste huidlaag stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen in de onderste cellaag. Deze cellen verplaatsen zich vervolgens naar de bovenste lagen en vervangen geleidelijk het oude beschadigde weefsel.

Vacuumzuig (incl. glazen opzetkopjes)
Door middel van het aanzuigen van de huid wordt het bindweefsel verbeterd. Deze behandeling bevordert de verplaatsing en het afvoeren van vetophoping en stimuleert de bloedsomloop, bevordert de afvoer van opgehoopte vloeistoffen en toxines en verbetert de elasticiteit van het huidweefsel.

Spray koeldamp (incl. 2 reservoirs)
De koeldamp spray is een soort van vapozone alleen dan komt er verkoelende mist spray i.p.v. warme stoom. Ideaal voor mensen met roodheden, couperose of irritaties.

Koude & Warme Hamer

De koude functie kunt u gebruiken voor het 'verdoven' van de huid voor een ontharingsbehandeling of de huid verkoelen naar een ontharings/huidverbeteringsbehandeling. De warme functie kunt u gebruiken voor het ontspannen van de spieren tijdens bijv. een massage of masker.  

Galvanic  (2x handstuk ogen en gezicht)
Iontophorese is een behandelmethode waarbij door gelijkstroom de natuurlijke barrière van de huid wordt doorbroken om de werkstoffen in diepere huidlagen "binnen te loodsen". Het insluizen van producten in diepere huidlagen heeft verschillende effecten. Het activeert de celstofwisseling en bevordert de bloedcirculatie wat zorgt voor een betere regeneratievermogen van de huid.

Schrijf je eigen recensie
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Klik hier om in te loggen, of maak een account aan.