Multifunctionele Toren Balance 9 In 1

Beoordeling (0)
Artikelcode: 166003
De Multifunctionele Toren Balance is uitgerust met de Skin Peeler, Ultrasound, Galvanic, Hoog Frequent, Borstelapparaat, Vacuümzuig, Spray Koeldamp, Vapozone en de Loupelamp. Hét multifunctionele apparaat voor een compleet huidverbeterende behandeling. 

check In voorraad

Ontvang tot 175 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info

Aanpasbare opties:

check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Koop hier onze online training zodat je direct aan de slag kunt met de Multifunctionele Toren Balance. Wil je graag een gratis demonstratie inplannen? Klik hier en vul ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vapozone 
De vapozone is volledig digitaal, heeft een draaibare en flexibele kop en beschikt over een energie level modus voor het regelen van de stoomfunctie, een timer voor het instellen van de tijd en een droogkook beveiliging. Tevens kunt u door middel van het vilt een olie toevoegen waardoor uw klant een heerlijke geur beleving tijdens de stoombehandeling op doet.

Ultrasound (2x handstuk ogen en gezicht)
Ultrasound zorgt voor hoog frequente mechanische pulsen waardoor de bloedcirculatie wordt bevorderd, huidspieren worden versterkt en voedende werkstoffen (ampullen/serums) dieper kunnen doordringen in de huid. Rimpels worden tegengegaan en de huid blijft er jonger uitzien.

Skin peeler
De skin peeler is een apparaat dat werkt op basis van ultrasonische geluidsgolven en warmte. Door middel van de geluidsgolven wordt de huid intensief gereinigd. De skin scrubber is vergelijkbaar met een intensieve peeling en/of scrub. Het behandeld verstopte en ingegroeide haarzaakjes, maakt de bovenste laag van de opperhuid los en reinigt de poriën diep.

Hoog frequent
Hoog Frequent zorgt via een glazen elektronische buis dat er stroom wordt overgebracht op het gezicht. Dit zet zuurstof uit de lucht om in ozon wat zorgt voor aan anti bacteriële werking. Een behandeling met de glaselectrode desinfecteert de huid door het Ozonlicht. Het Ozonlicht doodt alle ziektekiemen en bacteriën. Tijdens het gebruik ontstaat er verrijkt zuurstof die in staat is om door de huid heen te dringen, waardoor een optimale omgeving voor de huid wordt gecreëerd.

Vacuumzuig
Door middel van het aanzuigen van de huid wordt het bindweefsel verbeterd. Deze behandeling bevordert de verplaatsing en het afvoeren van vetophoping en stimuleert de bloedsomloop, bevordert de afvoer van opgehoopte vloeistoffen en toxines en verbetert de elasticiteit van het huidweefsel.

Spray koeldamp
De koeldamp spray is een soort van vapozone alleen dan komt er verkoelende mist spray i.p.v. warme stoom. Ideaal voor mensen met roodheden, couperose of irritaties.

Borstelapparaat
Voor het intensief reinigen van de huid.

Galvanic
Iontophorese is een behandelmethode waarbij door gelijkstroom de natuurlijke barrière van de huid wordt doorbroken om de werkstoffen in diepere huidlagen "binnen te loodsen". Het insluizen van producten in diepere huidlagen heeft verschillende effecten. Het activeert de celstofwisseling en bevordert de bloedcirculatie wat zorgt voor een betere regeneratievermogen van de huid.

Eigenschappen

  • Breedte: 55cm
  • Hoogte: 120cm
  • Gewicht:22,50kg
  • Verbruik: 800/900 W

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 1.495,00
31% korting
Speciale prijs € 895,00 Normale prijs € 1.295,00
€ 3.495,00
€ 795,00

x Niet in voorraad