Mondmasker chirurgisch EN14683 type IIR - 50st./doos BFE≥98%

Chirurgische/medische mondmaskers type IIR, 3-laags met oorelastiek en flexibele neusbeugel. De mondmaskers type IIR voldoen aan de EU richtlijnen voor medische hulpmiddelen en de norm EN 14683. Verpakt per 50 stuks.

Tot 1 januari 2021 betaalt u geen btw over dit product.

Op voorraad
Artikelcode:
081430-MEDIIR
€ 12,50

Voor 13 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden!

Flexibiliteit en individuele begeleiding

Kennis van de sector

Directe inkoop bij vooraanstaande leveranciers

 

 

 

Chirurgische Mondmaskers Type IIR
De chirurgische mondmaskers type IIR zijn hoogwaardige medische mondmaskers met oor-elastiek en neusbeugel. De 'R' duidt op de vochtbestendigheid, die meer bescherming biedt dan een standaard mondmasker omdat deze mondmaskers voorkomen dat mogelijk geïnfecteerde vochtdeeltjes in de luchtwegen terechtkomen.

Voldoen aan EU richtlijnen en de norm EN 14683 Type IIR:

  • BFE - Bacterie Filtratie Efficiëntie in vitro (ASTM F2101;07)- BFE≥ 98%*
  • ΔP – Ademhalingsweerstand ( Delta P) - ΔP <60,0 Pa/cm2
  • Spetter Weerstand (ASTM F2862;07) - ≥16,0 kPA (> 120 mmHg)

*Zie bij afbeeldingen testresultaten van onze mondmaskers: van 5 vereiste tests is BFE hoger dan 98%.

De chirurgische mondmaskerstype IIR zijn uitgerust met oor-elastieken en een flexibele neusbeugel. Dankzij diverse combinaties van lichte en duurzame materialen en een geïntegreerd filtermedium biedt het chirurgische mondmasker een hoge antibacteriële filterwerking terwijl de drager normaal kan blijven ademen. De chirurgische mondmaskers type IIR zijn gemaakt van hypoallergeen, luchtdoorlatende en absorberende non-woven materiaal, vrij van natuurrubberlatex en glasvezel. De chirurgische mondmaskers type IIR hebben een 3-laags filter dat bestaat uit beschermende lagen van hoogwaardige kwaliteit filtermateriaal en een absorberende binnenlaag:

Laag 1: Absorbeert vocht uit de adem.
Laag 2: Filtreert bacteriën en ziektekiemen tijdens het in- en uitademen.
Laag 3: Vermindert de blootstelling aan bloed en gevaarlijke vloeistoffen

Eenmalig gebruik
De chirurgische mondmaskers type IIR zijn geschikt voor éénmalig gebruik maar voor verschillende doeleinden. De chirurgische mondmaskers type IIR worden gebruikt op elke operatie locatie. Evenals op quarantaineafdelingen, intensivecare afdelingen, verloskamers, afdelingen neonatologie en kraamafdelingen, zorginstellingen en voor persoonlijke hygiëne en allergie preventies. Type IIR mondmaskers worden door de Wereld Gezondheids Organisatie aanbevolen voor verkoop aan gezondheidsinstellingen.

Specificaties:
- Artikel: 3-laags chirurgische mondmasker type IIR met oor-elastiek
- Model: A-31B-3-CMD
- EN 14683 type llR
- Bacterie Filtratie Efficiëntie:  BFE ≥ 98%
- Spatwaterbestendig
- Kleur: Blauw
- Doosverpakking: 50 stuks (40 dozen per karton)
- Carton maat : 52x38x30cm
- Certificering: CE, ISO, EN14683

Onze mondmaskers type IIR worden regelmatig getest op alle belangrijke criteria bij het internationaal erkende NELSON Laboratories, LLC, Salt Lake City in Verenigde Staten en bij de SGS group welke is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.  Een Europese geautoriseerde vertegenwoordiger buiten de Europese Economische Ruimte (EER, inclusief EU & EFTA), aangewezen door onze fabrikant is Sungo Europe BV in Amsterdam om taken uit te voeren die vereist zijn volgens relevante EU-richtlijnen en wetten.

Schrijf je eigen recensie
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Klik hier om in te loggen, of maak een account aan.