Type IIR Chirurgische Mondkapjes Wit 50 Stuks

Beoordeling (0)
Artikelcode: 081430-W
Type IIR chirurgische mondkapjes met 3-laags filter, oor-elastieken en een flexibele neusbeugel. De type IIR chirurgische mondkapjes zijn voorzien van CE-markering en voldoen aan de Europese Norm EN 14683 voor medische hulpmiddelen. De type IIR mondkapjes zijn wit en verpakt per 50 stuks.

check In voorraad

Ontvang tot 0 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Specificaties 
- Model A-31B-3-CMD
- Conform EN-14683 Medische Hulpmiddelen
- Bacterie Filtratie Efficiëntie BFE ≥ 98%
- Certificering: CE, ISO, EN14683
- Kleur: Wit
- Inhoud: 50 stuks (40 dozen per karton)

Chirurgische mondkapjes type IIR
De type IIR mondkapjes zijn hoogwaardige chirurgische mondkapjes met 3-laags filter, oor-elastieken en een flexibile neusbeugel. De 'R' duidt op de vochtbestendigheid die meer bescherming biedt dan een standaard mondmasker omdat deze type iir mondkapjes voorkomen dat mogelijk geïnfecteerde vochtdeeltjes in de luchtwegen terechtkomen.

Voldoen aan Europese Norm EN 14683
Bacterie Filtratie Efficiëntie (BFE) ≥ 98%
Ademhalingsweerstand (Delta P) <60,0 Pa/cm2
Spetterweerstand ≥16,0 kPA (> 120 mmHg)

Chirurgische mondkapjes 3-laags
De chirurgische mondkapjes type IIR zijn gemaakt van hypoallergeen, luchtdoorlatende en absorberende non-woven materiaal vrij van natuurrubberlatex en glasvezel. De chirurgische mondkapjes type IIR hebben een 3-laags filter dat bestaat uit beschermende lagen van hoogwaardige kwaliteit filtermateriaal en een absorberende binnenlaag:

Laag 1: Absorbeert vocht uit de adem.
Laag 2: Filtreert bacteriën en ziektekiemen tijdens het in- en uitademen.
Laag 3: Vermindert de blootstelling aan bloed en gevaarlijke vloeistoffen

Geschikt voor eenmalig gebruik
De chirurgische mondkapjes type IIR zijn geschikt voor éénmalig gebruik maar voor verschillende doeleinden. De chirurgische mondmaskers type IIR worden gebruikt op elke operatie locatie. Evenals op quarantaineafdelingen, intensivecare afdelingen, verloskamers, afdelingen neonatologie en kraamafdelingen, zorginstellingen en voor persoonlijke hygiëne en allergie preventies. Type IIR mondmaskers worden door de Wereld Gezondheids Organisatie aanbevolen voor verkoop aan gezondheidsinstellingen.

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 3,95
€ 3,95
€ 3,95
€ 3,95