Hifu EMS RF Facial Portable

Beoordeling (0)
Artikelcode: 161012
De nieuwste generatie Mini HIFU! Dit compacte apparaat is voorzien van wel drie verschillende functies: High Intensity Focused Ultrasound, Radio Frequentie én EMS Microstroom. Drie behandeltechnieken die samen perfect zijn voor het verstrakken én verstevigen van de huid!

check In voorraad

Ontvang tot 9 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Verschillende functies

 • HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Het HIFU focuspunt werkt op de SMAS-laag van het menselijke lichaam om de aanmaak van collageen in het SMAS-weefsel te stimuleren zonder daarbij het omliggend weefsel te beschadigen. De HIFU werkt op geluidsgolven, ook wel ultrasound genoemd. Hiermee bereik je het effect van lifting. De huidelasticiteit zal herstellen, fijne lijntjes verdunnen en de gezichtscontouren verbeteren.
 • RF staat voor Radio Frequent. De radiofrequentie kan 1 miljoen microgolven per seconde uitstoten naar het huidoppervlak en in de diepere huidlagen omgezet worden naar warmte. Dat beïnvloedt de belangrijkste componenten van de dermis (de lederhuid) en de hypodermis (bindweefsel) met name speciale verbindingscellen, zogenoemde fibroblasten. Als gevolg daarvan wordt de aanmaak van inwendige collageen, elastine en hyaluronzuur aanzienlijk bevorderd. Tevens wordt de bloedsomloop, lymfeafvoer en stofwisseling versterkt. De bestaande huidvezels trekken samen en krijgen hun tonus terug zodat het resultaat - facelift - direct na de behandeling zichtbaar is. De huid wordt strakker, gladder en ziet er frisser en jonger uit.
 • EMS staat voor elektrische spierstimulatie (Electric Muscle Stimulation). De spieren worden gestimuleerd door kleine elektrische schokjes ook wel microstroom genoemd. Door de stimulatie wordt de huid verstrakt en verstevigt, tegelijk wordt de huid gemasseerd. 

Resultaten

 • Verstevigt de huid
 • Verkleint de poriën
 • Elasticiteit wordt verbeterd
 • Stimuleert de bloedsomloop
 • Fijne lijntjes worden verminderd
 • Versterking van het bindweefsel
 • Betere opname van actieve werkstoffen
 • Gezichtscontouren worden verbeterd

Gebruik
Bij gebruik van het HIFU apparaat dient contactgel gebruikt te worden. Breng dit aan over het te behandelen gebied. De stand van het apparaat kun je instellen van niveau 1 t/m niveau 5. Beweeg het apparaat constant en houdt het niet langer dan 3 seconden stil op de huid. Tevens kun je het apparaat goed combineren met onze vliesmaskers of de Meso Cocktails van Yellow Rose. Het is een mooi compact apparaat, ligt goed in de hand en is ontzettend prettig te gebruiken.

Kortom: een echte must-have in jouw salon!

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.

check In voorraad