Mobiele Hoog Frequentie Paars Licht

Beoordeling (0)
Artikelcode: 161011-P
Een klein formaat van een hoofrequentie apparaat maar zeker niet minder krachtig! Paars licht combineert de voordelen van rood en blauw licht, waardoor het effectief is bij het behandelen van acne en het stimuleren van collageenproductie. Ook helpt het bij het verbeteren van de algehele huidtextuur en het verminderen van littekens!

check In voorraad

Ontvang tot 7 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
 • Koop 2 voor € 34,00 en bespaar 13%
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Handstukken
De hoog frequent laat via een glazen, elektronische buis stroom overbrengen op het gezicht wat zorgt voor een betere bloedsomloop, verbeterde stofwisseling, verhoging van de doorlaatbaarheid van cellen en het doden van bacteriën. Het apparaat wordt geleverd met meerdere glazen buizen om verschillende behandelingen en delen in en rondom het gezicht te behandelen:
 • Champignonvormige kop: voor grotere delen in en rondom het gezicht, ideaal voor de directe methode.
 • Lepelvormige kop: voor op het gezicht, ideaal voor de directe en indirecte methode.
 • Ronde, kleine kop: voor de acne behandeling, vonk methode.
 • Kamkop: voor het kammen van het hoofdhaar.
Behandelmethodes
De hoog frequent kun je op 3 verschillende manieren gebruiken: directe methode, indirecte methode en de vonk methode.
 • Indirecte methode: bij deze methode houdt de cliënt de buis in de hand. De elektriciteit gaat vervolgens via de hand door het hele lichaam. De schoonheidsspecialist masseert vervolgens het gezicht van de cliënt. De massage wordt op deze manier intenser.
 • Directe methode: bij deze methode wordt met behulp van de glazen buis met een spiraal of Z-beweging het gezicht van de klant gemasseerd. Wordt ook wel toegepast aan het einde van de behandeling om puistjes te voorkomen.
 • Vonk methode: Bij deze methode wordt met de glazen buis het ontstoken gedeelte van het gezicht aangeraakt. De behandeling mag niet langer dan 10 seconden duren. Het is normaal dat er vonken uit de glazen buis komen als het gezicht wordt aangeraakt.
Functies
 • Acné behandeling: hoogfrequente stroom produceert ozon, dat antibacteriële eigenschappen heeft en helpt bij het doden van acne-veroorzakende bacteriën op de huid. Het helpt ook bij het verminderen van roodheid en zwelling geassocieerd met acne.
 • Stimulatie van de bloedcirculatie: hoogfrequente behandelingen stimuleren de bloedcirculatie, wat zorgt voor een betere zuurstoftoevoer naar de huidcellen en het afvoeren van afvalstoffen. Een betere bloedcirculatie helpt bij het leveren van essentiële voedingsstoffen aan de huid, wat kan bijdragen aan een gezonde gloed.
 • Collageenproductie: door de stimulatie van collageen- en elastineproductie kan hoogfrequente therapie bijdragen aan een stevigere en jonger uitziende huid. Regelmatig gebruik kan helpen bij het verminderen van het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels.
 • Ontsteking en genezing: hoogfrequente stroom kan de genezing van wonden en kleine huidlaesies versnellen. Het helpt bij het kalmeren van ontstoken huid en het verminderen van roodheid.
 • Vet- en talgregulatie: hoogfrequente behandelingen kunnen helpen bij het reguleren van de productie van talg, wat bijzonder nuttig is voor mensen met een vette huid. Regelmatig gebruik kan helpen bij het verkleinen van vergrote poriën.
 • Onderhuidse vochtbalans: het verbetert de opname van huidverzorgingsproducten, waardoor de huid beter gehydrateerd blijft. Het kan helpen bij het verminderen van donkere kringen onder de ogen door het verbeteren van de bloedcirculatie.
Dit apparaat is mobiel te gebruiken en werkt op adapterstroom. Afmeting kabel: 160cm. Ideaal voor starters of ambulante schoonheidsspecialiste! 

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.

check In voorraad