Mobiele Ultrasound

Beoordeling (0)
Artikelcode: 161009
Een klein formaat van de ultrasound maar niet minder krachtig. Dit apparaat is mobiel te gebruiken, werkt op adapter stroom. Ideaal voor starters! Tip: bestel hier je contactgel.

check In voorraad

Ontvang tot 11 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
  • Koop 2 voor € 49,00 en bespaar 17%
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Met deze pijnloze methode op basis van geluidsgolven kunnen werkstoffen dieper de huid in worden gebracht, met als resultaat het bestrijden van rimpelvorming en cellulitus door versteviging van de huid. Bevordert de doorbloeding, verbetert de lympfedrainage, activeert de stofwisseling en zorgt door middel van collageen-vernieuwing voor een versterking van het bindweefsel. De behandeling is geschikt voor het lichaam, gezicht en decolleté. Er zijn 3 optionele golven (standen):

Continue gelijkstroom
De ultrasound geeft continu zijn werking af op de huid. Er zit geen tussenstop of onderbreking in de werking. Geschikt voor ieder huidtype.

Frequentie met interval
De ultrasound geeft zijn werking af met een onderbreking. De puls wordt onderbroken. Geschikt voor de ouder wordende huid.

Frequentie met hogere interval
De ultrasound geeft zijn werking af met een onderbreking. De puls wordt onderbroken. Geschikt voor de ouder wordende huid.