Mobiele Hoog Frequent - Oranje Licht

Beoordeling (1)
Artikelcode: 161011
Een klein formaat van de hoog frequent maar zeker niet minder krachtig! De oranje kleur met neon-licht wordt gebruikt om de bloedcirculatie te stimuleren en bacterieën te doden. Dit apparaat is mobiel te gebruiken en werkt op adapterstroom. Ideaal voor starters of ambulante schoonheidsspecialiste!

check In voorraad

Ontvang tot 7 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
  • Koop 2 voor € 34,00 en bespaar 13%
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

De hoog frequent laat via een glazen, elektronische buis stroom overbrengen op het gezicht wat zorgt voor een betere bloedsomloop, verbeterde stofwisseling, verhoging van de doorlaatbaarheid van cellen en het doden van bacteriën. Het apparaat wordt geleverd met meerdere glazen buizen om verschillende behandelingen en delen in en rondom het gezicht te behandelen. 

  • Champignonvormige kop: voor grotere delen in en rondom het gezicht, ideaal voor de directe methode.
  • Lepelvormige kop: voor op het gezicht, ideaal voor de directe en indirecte methode.
  • Ronde, kleine kop: voor de acne behandeling, vonk methode.
  • Kamkop: voor het kammen van het hoofdhaar.

De hoog frequent kunt u op 3 verschillende manieren gebruiken: directe methode, indirecte methode en de vonk methode.

  • Indirecte methode: bij deze methode houdt de cliënt de buis in de hand. De elektriciteit gaat vervolgens via de hand door het hele lichaam. De schoonheidsspecialist masseert vervolgens het gezicht van de cliënt. De massage wordt op deze manier intenser.
  • Directe methode: bij deze methode wordt met behulp van de glazen buis met een spiraal of Z-beweging het gezicht van de klant gemasseerd. Wordt ook wel toegepast aan het einde van de behandeling om puistjes te voorkomen.
  • Vonk methode: Bij deze methode wordt met de glazen buis het ontstoken gedeelte van het gezicht aangeraakt. De behandeling mag niet langer dan 10 seconden duren. Het is normaal dat er vonken uit de glazen buis komen als het gezicht wordt aangeraakt.

Klantenreviews (1)

Super product!!
Echt een super product om bij klanten te gebruiken krijg veel positieve reacties erover, en natuurlijk ook zelf uit geprobeerd en voelt fijn aan niet vervelend. En nog een compliment voor dit bedrijf ik had er een kapot buisje bij en er werd niet moeilijk gedaan en meteen een nieuwe opgestuurd. Echt in een woord SUPER!!

1 artikel

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
€ 39,00

x Niet in voorraad

29% korting
Speciale prijs € 27,50 Normale prijs € 39,00
44% korting
Speciale prijs € 21,95 Normale prijs € 39,00