Hydrogen Facial

Het belangrijkste ingrediënt voor een gezonde huid is voldoende vocht. De Hydrogen Facial maakt gebruik van een unieke technologie voor het reinigen en hydrateren van de huid en zet mineraal water om in Hydrogen water. Dit type water bevat de juiste hoeveelheid minerale elementen waaronder magnesium en calcium. Door de speciale zuigkracht worden poriën diep gereinigd. Dit resulteert onmiddellijk in een stralende huid met een gezonde gloed.

Niet op voorraad
Artikelcode:
161065-01
€ 395,00

Voor 15 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden!

Vanaf €70 (excl. BTW) gratis verzending*

Kennis van de sector

Directe inkoop bij vooraanstaande leveranciers

 

 

 

Algemene informatie

Hydro Dermabrasie is een dermabrasie met water. Hydro Dermabrasie combineert een diepgaande reiniging met Hydrogen water. De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid diep en neemt het bovenste laagje dode huidcellen weg. Door de combinatie van het water en de zuigkracht wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Deze peeling is zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt doordat u als behandelaar gebruik kunt maken van verschillende kopjes op het handstuk. Hierdoor zijn er geen contra-indicaties voor dit apparaat.

Verschil tussen Mineraal en Hydrogen water

Mineraal water

Het belangrijkste ingrediënt voor een mooie, gezonde huid is voldoende vocht. Mineraalwater is zuiver water uit een ondergrondse bron; de minerale samenstelling is constant hetzelfde.
Mineraalwater kan afkomstig zijn van dezelfde bron als gezuiverd en gedestilleerd water. Dit type water wordt echter zo genoemd omdat het een bepaalde hoeveelheid mineraal elementen moet bevatten, waaronder magnesium en calcium.

Hydrogen water  

Onze Hydrogen Facial maakt gebruik van een technologie waarbij mineraal water wordt omgezet naar Hydrogen water.

Hydrogen Water is water waaraan waterstofgas is toegevoegd. Waterstof is een molecuul dat ontstekingsremmend werkt als antioxidant. Waterstof dringt snel door alle lagen van de huid en door ontstekingen uit te schakelen, kan de huid veel sneller hydrateren dan met alleen hydratatie. Het helpt het verouderingsproces te vertragen en heeft een verhelderend effect op de huid.

Voordelen

  •  Reinigt de huid diep, de mee-eters en de dode huidcellen worden verwijderd
  • Verbetering van de PH waarde van de huid
  • Verkleint de poriën
  • Hydrateert de huid
  • Verbetert de huid elasticiteit
  • Vermindert de fijne lijntjes
  • Stimuleert de bloedcirculatie

 

9 verschillende opzetstukjes

Plastic kopjes (normale huid): klein, middel, groot

Diamant kopjes (littekens): klein, middel, groot

Siliconen kopjes (gevoelige huid): klein, middel, groot

 

De speciaal ontworpen kleine spiraalvormige zuigkoppen werken direct op de huid, houden de ultrakleine bubbels (waterstof oxide) gedurende lange periode in contact met de huid, bevorderen het peeling effect, kunnen het oppervlak diep reinigen en verwijderen de verouderende keratinecellen. Tevens zorgt het apparaat voor het verwijderen van talg en vetresten van de huid en hydrateert het tegelijk.

Zuigkracht

Er zijn 6 verschillende standen van de zuigkracht. Van hoog naar laag kleurt het apparaat wit, geel, groen, blauw, paars en als laatste en sterkste zuigkracht rood.

Kenmerken

Voltage: 240V

Frequentie: 50/60Hz

Power: 15 W

Gewicht: 2.6Kg

Afmetingen

Lengte: 240 mm

Breedte: 201 mm

Hoogte: 408 mm

Schrijf je eigen recensie
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan.