Membrane MicroTonic Foaming

Beoordeling (0)
Artikelcode: 191001-2
MicroTonic is een must-have product voor elke tatoeëerder, schoonheidsspecialiste en iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en effectieve huidtonic voor alle doeleinden!

check In voorraad

Ontvang tot 3 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

MicroTonic: is een must-have product voor elke tatoeëerder, schoonheidsspecialiste en iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en effectieve huidtonic voor alle doeleinden.

MicroTonic-cocktails: je kunt ook de MicroTonic-cocktails maken met een vloeibare gel naar keuze door een paar druppels of meer toe te voegen aan uw schuimpompfles voor een verdovend en rustgevend effect. Zorg er aan het einde van de procedure altijd voor dat je alle topicals, inkten/pigmenten en huidresten van de huid verwijdert met pure of verdunde MicroTonic.

Gebruiksaanwijzing
Na de procedure: Breng voorzichtig een kleine hoeveelheid van een van de unieke genezende zalven of gelformules van het membraan aan (niet eerder dan 6 uur, maar binnen 24 uur zoals geadviseerd door een professional). Gebruik, afhankelijk van het te behandelen gebied, een wattenstaafje of gebruik schone handen voor grotere gebieden. Niet agressief wrijven. Herhaal 1-2 keer per dag, of indien nodig, om de huid gehydrateerd, beschermd en gevoed te houden met een ademende barrière voor een gezonde en optimale genezing.

Aanwijzingen voor het gebruik van cosmetische of body art tattoos
- Voor de procedure: MicroTonic kan op de huid worden aangebracht om het gebied te reinigen of voor te bereiden en behoud van cellulaire hydratatie tijdens de pre-tattoo procedure.

- Tijdens de procedure: MicroTonic geeft een onmiddellijk gevoel van frisheid en kalmeert, reinigt en verzacht de huid. MicroTonic kan overal op het lichaam of gezicht worden gebruikt om huidresten, lymfe, bloed en inkt/pigment te verwijderen door het op het procedurele gebied aan te brengen. Het is het beste om een katoen van 4x4 of 6x6 inch te verzadigen om door het proceduregebied te vegen en schoon te maken. U kunt MicroTonic 20-30% verdunnen met gedestilleerd water (vooral voor de oogcontouren), maar dat is niet nodig. U kunt ook op elk moment tijdens de procedure of aan het einde een kompres gebruiken gedurende 1-5 minuten om ongemak te verlichten en tegelijkertijd de cellen gehydrateerd en gevoed te houden voor een betere genezing.

- Onmiddellijk na de procedure:
• Breng 1-3 keer aan in de eerste 5-6 uur met een katoenen gaasje of een Q-tip (dep of veeg voorzichtig) onmiddellijk na de tatoeageprocedure om huidresten, lymfe te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de dermale cellen goed gehydrateerd zijn, de pH van de huid kan evenwichtiger, gevoed en vrij van tatoeage-inkten/pigmenten zijn voor een optimale genezing.

 • De volgende dag kan MicroTonic 's ochtends en 's avonds worden aangebracht gedurende de eerste 72 uur tot 7 dagen na de procedure om huidresten en lymfe te verwijderen en de huid fris en schoon te houden.