Membrane MicroTonic

Beoordeling (0)
Artikelcode: 191001-M
MicroTonic is een rustgevende en verfrissende natuurlijke toner die getraumatiseerd weefsel reinigt en verzacht. De tonic is te gebruiken voor alle huidtypes! Onmisbaar bij de voor-of nazorg bij geavanceerde huidbehandelingen, laserbehandelingen, micropigmentatie, microneedling, microdermabrasie, PMU, plasma pen, dermapen of mesogun! Inhoud: 118ml.

check In voorraad

Ontvang tot 0 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info

Gegroepeerde productitems

Membrane MicroTonic
Niet in voorraad
Membrane MicroTonic
Membrane MicroTonic
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

MicroTonic is ontwikkeld om te worden gebruikt tijdens en na micropigmentatieprocedures om de weefsels te kalmeren en af ​​te koelen, terwijl het gebied schoon blijft. Door de huid licht te baden met antioxiderende en ontstekingsremmende ingrediënten, helpt MicroTonic bij het herstel van weefsel terwijl de huid geneest. Door de huid zowel tijdens als na de ingreep schoon en gehydrateerd te houden wordt ongemak tot een minimum beperkt. De ingrediënten van MicroTonic helpen de poriën te sluiten en het pigment op te sluiten, wat leidt tot een nog beter eindresultaat.

De gespecialiseerde formule van MicroTonic is op maat gemengd met behulp van de beste en meest verse ingrediënten van over de hele wereld. Het combineert de unieke eigenschappen van honing, kamille, weegbree, smeerwortel, haver en andere geselecteerde ingrediënten tot een 'power punch' voor wondgenezing. Met zijn prachtige gouden uitstraling en lichte geur geeft MicroTonic een onmiddellijk gevoel van frisheid!

MicroTonic kan overal op het lichaam of gezicht worden gebruikt om resten (zoals bloed of pigment) van een pas getatoeëerde huid te verwijderen. Dit doe je door eenvoudig een kleine hoeveelheid op een gaasje of een wattenschijfje aan te brengen en indien nodig af te vegen.

Gebruiksaanwijziging
Verzadig tijdens procedures een gaasje of wattenschijfje van 2,5 cm en veeg het voorzichtig af en gebruik het indien nodig. Twee tot drie keer per dag aanbrengen gedurende de eerste 72 uur na de procedure. Dit helpt bij de genezing, door te zorgen voor een schone omgeving rond de wond. We raden aan om hem gekoeld te gebruiken voor extra comfort! Afhankelijk van het gebied wilt u misschien een van onze post-care balsems gebruiken om meer gespecialiseerde ondersteuning van het weefsel te bieden terwijl het geneest. Zoals bij elk product moet u, als u een allergische reactie vermoedt, onmiddellijk stoppen met het aanbrengen en het gebied afspoelen met water.