Microderma Facial - Fractionele RF Microneedling Apparaat

Onze huidcellen worden voornamelijk opgebouwd uit collageen, elastine en hyaluronzuur. Helaas weten we ook dat op een gegeven moment de aanmaak hiervan minder wordt en zullen we de huid hierin moeten stimuleren. De perfecte behandeling hiervoor is met het Fractionele RF Microneedling Apparaat. Juist mede door het blauwe LED licht wordt het proces voor huidherstel versneld én geef je twee behandelingen tegelijkertijd. Met direct zichtbare resultaten!

• Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
• Verhoogt de productopname
• Verstrakt de huid
• Vermindert rimpels
• Vermindert poriën
• Vervaagt pigmentvlekken
• Vermindert cellulitis
• Vermindert littekens
• Verbetert de lymfecirculatie en bloesomloop

Op voorraad
Nog 3 beschikbaar
Artikelcode:
162053
€ 2.995,00

Voor 15 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden!

Vanaf €70 (excl. BTW) gratis verzending*

Kennis van de sector

Directe inkoop bij vooraanstaande leveranciers

 

 

 

De combinatie van microneedling, radio-frequent én het LED licht zorgt voor de perfecte, resultaatgerichte behandeling in elke schoonheidssalon. 

Microneedling maakt je huid sterker, dikker en weerbaarder en helpt het regeneratieproces van de huid te stimuleren. De naalden zetten de huid aan om de collageen en elastine productie te stimuleren. Dit zorgt voor een betere en diepere productopname waardoor producten beter hun werk kunnen doen. 

Radio-Frequent is gebaseerd op het effect van Diatermy (opwekken van warmte in lichaamsweefsels door een hoogfrequente wisselstroom). De radiofrequente golven dringen door het huidoppervlak in de diepere huidlagen waar ze in warmte worden omgezet. Dat beïnvloedt de belangrijkste componenten van de dermis (de lederhuid) en de hypodermis (bindweefsel) met name speciale verbindingscellen, zogenoemde fibroblasten. Hierdoor wordt de aanmaak van inwendige collageen, elastine en hyaluronzuur aanzienlijk bevorderd. Tevens wordt de bloedsomloop, lymfeafvoer en stofwisseling versterkt. De bestaande huidvezels trekken samen en krijgen hun tonus terug zodat het resultaat - facelift - direct na de behandeling zichtbaar is. De huid wordt strakker, gladder en ziet er frisser uit.

Het LED licht werkt tot de diepte van 650 nm in de huid en is antiseptisch, samentrekkend, kalmerend, anti-roodheid, verkleint de poriën en verfrist de huid. Het is uitermate geschikt voor de behandeling van acne, mee-eters, ontstekingen en huidoneffenheden.

Handstukken
Het Fractionele RF Microneedling Apparaat heeft twee verschillende handstukken: het MFR handstuk (Microneedling Fractionel Radio Frequent) en het SFR handstuk (Superficial Fractional Radio Frequency).

1. Het MFR handstuk is het handstuk met de microneedling en RF in één. Op dit handstuk kunnen 3 verschillende kopstukken, de 25 naalden, de 49 naalden en de 81 naalden worden geplaatst. Van elk kopstuk zitten er 2 bij het apparaat, 6 in totaal. De kopstukken kunnen na elke klant gereinigd en hergebruikt worden. Op dit handstuk kan de diepte van de naalden worden ingesteld, de RF intensiteit, de tijd van de RF pulse en het tijdsverschil met wanneer de naald in de huid komt en hoeveel later de RF pulse in de huid komt. De tijden kunnen worden ingesteld in milliseconden.

2. Het SFR handstuk geeft fractionele radio frequent pulsen af in de huid. Op dit handstuk kan de kop met 36 pins worden bevestigd: dit heeft een oppervlakte van 2x2 cm2. Het kopstuk wordt gereinigd na elke klant en kan worden hergebruikt. De RF intensiteit en tijdsduur van de RF pulse kan worden ingesteld. Tevens kunnen er 5 verschillende behandelstanden worden opgeslagen in het apparaat.

Kenmerken
Voltage: 240V
Frequentie: 50/60Hz
Power: 80 W
Frequentie: 5Mhz
Gewicht: 30G
Lengte: 44 cm
Breedte: 46 cm
Hoogte: 160cm

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan.