Membrane Microbalm 5.5 Scalp Pillow Pack

Beoordeling (0)
Artikelcode: 191026-1
De huid op je hoofdhuid is uniek, met meer talgklieren en haarzakjes dan op andere delen van je lichaam. Het is ook extreem gevoelig, vooral na behandelings voor micropigmentatie van de hoofdhuid (SMP). Daarom hebben we onze MicroBalm 5.5 Scalp speciaal geformuleerd met uw tere huid in gedachten.

check In voorraad

Ontvang tot 0 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
  • Koop 10 voor € 3,99 en bespaar 6%
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

MicroBalm 5.5 Scalp kan voor elke fase van het SMP-proces worden gebruikt. Het verbetert de optimale hydratatie en creëert een zacht en werkbaar canvas voor de artiest om de beste resultaten te leveren. Bovendien bevordert MicroBalm 5.5 Scalp gezonde ontstekingsreacties, terwijl het vreemde indringers bestrijdt, na micropigmentatiebehandelings. Deze voedende post-care zalf is speciaal ontwikkeld voor de hoofdhuid om de gezondheid van de huid te ondersteunen en het resultaat en behoud van SMP-behandelingen te optimaliseren. Het product laat een niet-vette finish achter met minimale glans.

MicroBalm 5.5 Scalp is een 100 procent, volledig natuurlijke en biologische formulering die zorgvuldig geselecteerde kruiden, oliën en gerichte ingrediënten van over de hele wereld bevat. Deze zalf is geformuleerd om het delicate verjongingsproces te ondersteunen, de huid te kalmeren volgens de SMP-behandeling terwijl het bestaande vocht en de voedingsstoffen van de huid behouden blijven. MicroBalm 5.5 Scalp is een integraal onderdeel van een holistische benadering van verjonging, dankzij de buitengewone gaven van de tuin van Moeder Natuur, ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.

Met een rijke formulering van Kombo-boter en natuurlijke oliën helpt MicroBalm 5.5 Scalp een droge huid, jeuk en irritatie te minimaliseren. Deze elementen bevorderen een optimale gezondheid van de huid en zorgen tegelijkertijd voor een schone en ademende barrière. De rijke kleur en zoete geur vertellen het verhaal van alle verbazingwekkende, natuurlijke ingrediënten die in dit product zitten. Het is ook een geweldige ondersteunende aanvulling op haargroeitherapieën, waaronder lichttherapie en microneedling-behandelings.

Dagelijks en langdurig gebruik
We raden aan om MicroBalm 5.5 Scalp met schone handen/vingers één tot twee keer per dag gedurende zeven tot 21 dagen op het getroffen gebied aan te brengen, na de behandeling (SMP) door uw haar en hoofdhuid te wassen zoals gewoonlijk tussen de toepassingen door. Langdurig gebruik kan effectief zijn voor het verbeteren, hydrateren en bevorderen van de gezondheid van de hoofdhuid (GEEN SMP) of pre/post SMP.

Een week voorafgaand aan de behandeling
Om irritatie en droogheid te helpen minimaliseren, geeft u de cliënt MicroBalm 5.5 Scalp om te gebruiken een week voorafgaand aan SMP, en brengt u het dagelijks een tot twee keer aan om een zachte huid te bevorderen.

Onmiddellijk voorafgaand aan de behandeling
Breng een dunne laag aan op de hoofdhuid gedurende vijf tot tien minuten en verwijder vervolgens met MicroTonic. Dit bereidt de huid voor op een optimale pigmentafzetting.

Aanwijzingen na de behandeling
Bied één tot drie kussenpakketten per sessie voor micropigmentatie van de hoofdhuid (SMP), afhankelijk van de grootte van het gebied. We raden aan om elke 72 uur een nieuwe verpakking te openen. Reinig het gebied voorzichtig met MicroTonic 24 uur na de behandeling en breng vervolgens een dunne laag MicroBalm 5.5 Scalp aan op het hele gebied. Reinig gedurende de volgende periode van 72 uur zoals aangegeven en breng tweemaal daags balsem aan. Breng nooit balsem aan zonder eerst te reinigen. Reinig na 72 uur één tot twee keer per dag met MicroTonic of reinigingsmiddel en breng een lichte laag MicroBalm 5.5 Scalp aan voor de rest van de genezingsperiode, volgens de instructies van de technicus. Breng geen zalf aan gedurende zes tot 24 uur na de behandeling. Dit venster is nodig om natuurlijke wondgenezing te bevorderen. Het enige dat nodig is, is gedurende deze tijd een zachte reiniging/badhoofdhuid met MicroTonic. MicroBalm 5.5 Scalp is vrij van lanoline, petroleum en synthetische ingrediënten. Het is alleen geparfumeerd met essentiële oliën. Essentiële oliën zijn door de geschiedenis heen gebruikt in de kruidengeneeskunde om buitenlandse indringers te voorkomen, deze oliën en andere ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun beschermende en ondersteunende eigenschappen. Alle ingrediënten zijn speciaal geselecteerd op hun bijdrage aan genezing. Ons product wordt met de hand vervaardigd in Canada volgens de hoogste normen.