Mesogun EMS & RF Facial - Tweede Kans

Beoordeling (0)
Artikelcode: 162052
Met de Mesotherapy Gun worden spieren gestimuleerd waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt bevorderd. De Radio Frequente golven dringen tegerlijkertijd door het huidoppervlak in de diepere huidlagen waar ze in warmte worden omgezet en de inwendige collageen, elastine én hyaluronzuur bevorderd. Zo geef je 2 resultaatgerichte behandelingen met 1 apparaat!

check In voorraad

Ontvang tot 190 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

De Mesotherapie gun heeft als showmodel bij ons gestaan, er is niet mee behandeld. Hij werkt perfect en ziet er zo goed als nieuw uit. De garantie op het apparaat is 6 maanden. Showmodellen kunnen niet geretourneerd worden.

Resultaten

• Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
• Verhoogt de productopname
• Verstrakt de huid
• Vermindert rimpels
• Vermindert poriën
• Vervaagt pigmentvlekken
• Vermindert cellulitis
• Vermindert littekens
• Verbetert de lymfecirculatie en bloesomloop

De EMS Mesotherapie Gun geeft elektrische pulsen af om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Het staat voor een naaldloze injectie. In de gun kan serum worden toegevoegd wat tegelijk met de elektrische pulsen wordt vrijgegeven. Dit is één van de allernieuwste technieken om actieve bestandsdelen onder de huid te krijgen, exact waar ze nodig zijn. Door middel van elektroporatie en elektro-osmose techniek zonder naalden wordt de doorlaatbaarheid van de celwandjes verhoogd. Bij direct gebruik van mesotherapie op de huid ontstaat huidpenetratie. Door kleine elektroschokjes worden minuscule kleine openingen gevormd in het celmembraan. De werkstof die normaal gesproken niet kan worden opgenomen, kan nu de cel binnendringen en worden ingesloten.

Radio-Frequent  is gebaseerd op het effect van Diatermy (opwekken van warmte in lichaamsweefsels door een hoogfrequente wisselstroom). De radiofrequente golven dringen door het huidoppervlak in de diepere huidlagen waar ze in warmte worden omgezet. Dat beïnvloedt de belangrijkste componenten van de dermis (de lederhuid) en de hypodermis (bindweefsel) met name speciale verbindingscellen, zogenoemde fibroblasten. Als gevolg daarvan wordt de aanmaak van inwendige collageen, elastine en hyaluronzuur aanzienlijk bevorderd. Tevens wordt de bloedsomloop, lymfeafvoer en stofwisseling versterkt. De bestaande huidvezels trekken samen en krijgen hun tonus terug zodat het resultaat - facelift - direct na de behandeling zichtbaar is. De huid wordt strakker, gladder en ziet er frisser uit.