Meso Cocktail Wrinkle Fillers

Beoordeling (0)
Artikelcode: YR120507-M
Meso Cocktail Wrinkle Filler is een professioneel actief serum met hyaluron- en mariene collageenmicrosferen voor onmiddellijke vulling. Geschikt voor 30+. Actief serum voor niet-injecteerbare mesotherapie (vrij van conserveringsmiddelen). Hoge concentratie actieve stoffen voor onmiddellijke en lange termijn resultaten (60 mg/ml concentratie). Speciaal samengesteld voor maximale absorptie en werkzaamheid. Ontworpen voor gebruik met Dermo-Pen, Roller en Messotherapie zonder naald (elektroporatie).

x Niet in voorraad

Ontvang tot 0 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info

Gegroepeerde productitems

wrinkle-fillers-yellow-rose-meso-cocktails
Niet in voorraad
wrinkle-fillers-yellow-rose-meso-cocktails
Niet in voorraad
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Gebruik
Alleen voor uitwendig gebruik. Kan worden gebruikt met of zonder professionele schoonheidsapparatuur (dermo-roller, dermo-pen, elektroporatie enz.). Lees voor gebruik de bijsluiter. Aanbevolen gebruik: een of twee keer per week. Reinig het toepassingsgebied (gezicht/hals). Open de Mesococktail-flacon en bevestig de druppelaar. Breng het product aan op het te behandelen gebied. Masseer met cirkelvormige opwaartse bewegingen over het hele gebied totdat het product is geabsorbeerd. Werk de behandeling af met de geschikte Yellow Rose Cream en Mask. U kunt 2 of meer Mesococtails mengen om zo een behandeling op maat te creëren. In combinatie met andere mesococktails eerst gebruiken.

Hoofdingrediënten
Hyaluronzuur en mariene collageenvullers. De microsferen gaan rimpels binnen waar ze het water van de TEWL (Trans Epidermal Water Loss) absorberen, 10-20 keer in volume toenemen en de rimpels van binnenuit vullen. De volumetoename duurt ongeveer 8 uur. Daarna blijven collageen en hyaluronzuur in de opperhuid en bieden ze langdurige hydratatie. Ceramiden zijn Lipidemoleculen gevonden in het dubbellaagse celmembraan en hebben een structurele en effectieve rol in de levenscyclus van de cel. Ze beschermen de hydrolipidenbarrière van de huid en hydrateren.