Meso Cocktail Vitaminerals

Beoordeling (0)
Artikelcode: YR120505-M
Meso Cocktail Vitaminerals is een professioneel antioxidant, voedend en versterkend multivitamine serum verrijkt met minerale elementen. Geschikt voor 25+. Actief serum voor niet-injecteerbare mesotherapie (vrij van conserveringsmiddelen). Hoge concentratie actieve stoffen voor onmiddellijke en lange termijn resultaten (160 mg/ml concentratie). Speciaal samengesteld voor maximale absorptie en werkzaamheid. Ontworpen voor gebruik met Dermo-Pen, Roller en Messotherapie zonder naald (elektroporatie). 

check In voorraad

Get up to 0 point(s) for purchase! Login to see an actual value.
info

Gegroepeerde productitems

vitaminerals-meso-cocktails
vitaminerals-meso-cocktails
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Gebruik
Alleen voor uitwendig gebruik. Kan worden gebruikt met of zonder professionele schoonheidsapparatuur (dermo-roller, dermo-pen, elektroporatie enz.). Lees voor gebruik de bijsluiter. Aanbevolen gebruik: een of twee keer per week. Reinig het toepassingsgebied (gezicht/hals). Open de Mesococktail-flacon en bevestig de druppelaar. Breng het product aan op het te behandelen gebied. Masseer met cirkelvormige opwaartse bewegingen over het hele gebied totdat het product is geabsorbeerd. Werk de behandeling af met de geschikte Yellow Rose Cream en Mask. U kunt 2 of meer Mesococtails mengen om zo een behandeling op maat te creëren.

Hoofdingrediënten
Bevat vitamine A (verbetert de elasticiteit van de huid, sterke antioxidant), Vitamine E (krachtige antioxidant), Vitamine C (antioxidant en witmakende werking, helpt de collageenproductie), pro-Vitamine B5 (kalmerende, hydraterende werking), Bitamine B3 (hydraterende en kalmerende), Vitaminen B1, B6 en B12 (verstevigende, voedende, hydraterende werking) en minerale elementen (Zn, Cu en Mg) die de natuurlijke stofwisseling van de huidcellen activeren. Bevat ook hoogmoleculair hyaluronzuur, elastine, een hydraterende polysacharide, allantoïne, panthenol, trehalose en betaïne.