Meso Cocktail Oligopeptides 7ml

Beoordeling (0)
Artikelcode: YR120503
Meso Cocktail Oligopeptides is een professioneel anti-rimpelserum met Botox-achtige en Retinol-achtige effecten. Geschikt voor 30+. Actief serum voor niet-injecteerbare mesotherapie (vrij van conserveringsmiddelen). Hoge concentratie actieve stoffen voor onmiddellijke en langdurige resultaten (concentratie van 110 mg/ml) Speciaal samengesteld voor maximale absorptie en werkzaamheid. Ontworpen voor gebruik met Dermo-Pen, Roller en Messotherapie zonder naald (elektroporatie).

check In voorraad

Ontvang tot 3 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Gebruik
Uitsluitend voor extern gebruik. Kan worden gebruikt met of zonder professionele schoonheidsapparatuur (dermo-roller, dermo-pen, elektroporatie enz.). Lees voor gebruik de bijsluiter. Aanbevolen gebruik: een of twee keer per week. Reinig het toepassingsgebied (gezicht/hals). Open de Mesococktail-flacon en bevestig de druppelaar. Breng het product aan op het te behandelen gebied. Masseer met cirkelvormige opwaartse bewegingen over het hele gebied totdat het product is geabsorbeerd. Werk de behandeling af met de geschikte Yellow Rose Cream en Mask. U kunt 2 of meer Mesococtails mengen om zo een behandeling op maat te creëren.

Hoofdingrediënten
Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7 en Palmitoyl Tripeptide-38 (Matrixyl 3000 & Matrixyl synte'6) Deze oligopeptiden activeren het natuurlijke proces van collageen, hyaluronzuur, laminine en fibronectine door de fibroblasten (Retinol-achtig effect). Rimpels worden gladgestreken en de huidelasticiteit wordt verbeterd. Acetyl Hexapeptide-8 en Pentapetide-18 (Argirelox)Actieve oligopeptiden die expressielijnen bestrijden door op natuurlijke wijze spiercontracties te minimaliseren (Botox-achtig effect). Helpt ook om de resultaten van daadwerkelijke BOTOX-behandelingen te behouden. Bevat ook hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht, elastine, een hydraterende polysacharide, allantoïne, panthenol, trehalose en betaïne.