Meso Cocktail Exo-Booster 7ml

Beoordeling (0)
Artikelcode: YR120511
De Meso Cocktail Exo-Booster is hét ultieme regenererende en anti- verouderingsserum. Geschikt voor 35+. Actief serum voor niet-injecteerbare mesotherapie (vrij van conserveringsmiddelen). Hoge concentratie actieve stoffen voor onmiddellijke en lange termijn resultaten (20 mg/ml concentratie). Speciaal samengesteld voor maximale absorptie en werkzaamheid. Ontworpen voor gebruik met dermo-Pen, rollers en mesotherapie zonder naald (elektroporatie).

check In voorraad

Ontvang tot 4 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Exosomen zijn kleine extracellulaire blaasjes die door onze cellen worden uitgescheiden, doorgaans met een diameter van 30-150 nm. Ze spelen een cruciale rol in cel-tot-cel communicatie en transport van bioactieve regulerende moleculen (bijv. eiwitten, lipiden, nucleïnezuren en natuurlijke groeifactoren). Exosomen die voornamelijk afkomstig zijn van onze eigen mesenchymale stamcellen, kunnen broblasten activeren om de productie van collageen te bevorderen. Elastine vermindert oxidatieve stress en verbetert de huidregeneratie. Dit heeft zeer recent geleid tot het onderzoek naar exosomen als een veelbelovend hulpmiddel voor het verjongen van de verouderende huid, waardoor rimpels en diepere lijntjes mogelijk worden verminderd, de elasticiteit en huiddichtheid worden verbeterd, wat resulteert in een meer jeugdig en gevormd uiterlijk.

Hoofdingrediënten
Plantaardig stamcelcomplex synergetisch gemengd met koperoligopeptide en co-enzym Q10. Deze unieke formulering is ontworpen om de exosoomactiviteit te helpen versterken wat leidt tot diepgaande verbeteringen in de productie van extracellulaire matrix (ECM) in fibroblasten. Het plantenstamcelcomplex levert een rijke bron aan bioactieve stoffen op, die bijdragen aan de werkzaamheid van het serum bij huidverjonging. Koperoligopeptide werkt als een krachtige collageenbooster, terwijl co-enzym Q10 essentiële antioxidantondersteuning biedt, beschermt tegen oxidatieve stress en verder bijdraagt aan anti-verouderingseffecten. Bevat ook hyaluronzuur met een hoog molecuulgewicht, trehalose en betaïne. 99% Ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Gebruik
Alleen voor uitwendig gebruik. Kan worden gebruikt met of zonder professionele schoonheidsapparatuur (dermo-roller, dermo-pen, elektroporatie). Aanbevolen gebruik: een of twee keer per week. Reinig het toepassingsgebied (gezicht/hals). Open de Mesococktail-flacon en bevestig de druppelaar. Breng het product aan op het te behandelen gebied. Masseer met cirkelvormige opwaartse bewegingen over het hele gebied totdat het product is geabsorbeerd. Werk de behandeling af met de geschikte Yellow Rose Cream en Mask. Je kunt 2 of meer Mesococtails mengen om zo een behandeling op maat te creëren.