Meso Cocktail Body Contour+ 10ml

Beoordeling (0)
Artikelcode: YR120509
Meso Cocktail Body Contour + is een serum met hoge concentratie aan actieve stoffen (45 mg/ml) voor professionele verstevigende, afslankende en anti-cellulitis behandelingen. De Yellow Rose Professional Mesococktail Body Contour+ is speciaal ontworpen voor gebruik met dermopen-, dermoroller- en elektroporatie-apparaten (geen mesotherapie met naalden) en andere professionele schoonheidsapparatuur.

check In voorraad

Ontvang tot 4 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

Gebruik
Open de veiligheidsdop en stel de plastic druppelaar af. Kies een startpunt in het toepassingsgebied. Gebruik twee vingers om de opperhuid te strekken en 2-3 druppels van de Yellow Rose Professional Mesococktail Body Contour+ te laten vallen en over het toepassingsgebied te verdelen. Gebruik het geschikte mesotherapie-apparaat zonder injectie (dermoroller, dermopen, elektroporatie, echografie enz.) volgens de relevante gebruiksinstructies.

Hoofdingrediënten
Liposomen met cafeïne, carnitine en co-enzym A is een ideale combinatie van actieve stoffen ingekapseld in liposoomdragers voor een sterkere verstevigende en afslankende werking. Cafeïne, Carnitine en Co-Enzyme A werken in synergie en nemen deel aan het lipolyseproces. Troxerutine is een actieve bioflavonoïde met uitstekende antioxiderende eigenschappen. Troxerutine remt de werking van lipo-oxygenasen (enzymen die deelnemen aan de vorming van lipocellen) en heeft een ontstekingsremmende werking op vroege striae. Groene koffiebonen extract is het water-glycerine-extract van verse, rauwe koffiebonen. Het extract is rijk aan cafeïne en fenolen. Cafeïne heeft een lipolytische werking, terwijl fenolen antioxiderende bescherming bieden. Ruscus (slagersbezem) extract, rijk aan ruscogeninen met flebotonische en vaatbeschermende eigenschappen. Klimop extract bevat antioxidante flavonoïden (rutine, quercetine), fenolzuren (chlorogeen), triterpenen en saponinen (hederines και hederacosides) met ontstekingsremmende en vaatbeschermende werking. Bevat ook betaïne, Trehalose, Allantoïne en Panthenol.