MESO 36-Point Maxi Module

Beoordeling (0)
Artikelcode: MS100033
De 36-Point-module is de grootste in het assortiment en geschikt voor de behandeling van diepe rimpels, striae, littekens van chirurgische ingrepen en acne littekens. Inhoud: 10 individueel verpakte steriele naaldmodules.

check In voorraad

Ontvang tot 10 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

De innovatieve MESO 36-Point Maxi Module is de meest geavanceerde klinische eenheid op de markt. Met deze state-of-the-art module kunt u de bovenste laag van de huid stimuleren en openen. Gebruik het samen met geschikte MESO-cocktails of vergelijkbare producten. De module bestaat uit zesendertig veilige micro-naalden, die de bovenste laag van de huid (epidermis) mild en effectief stimuleren en gemakkelijk toegang bieden tot moeilijke gebieden vanwege hun kleine formaat. Dit maakt het een krachtig instrument voor diepere huidbehandelingen. Via microperforaties in de huid, brengen micro-naalden de actieve anti-verouderingsingrediënten (Mesoskinline MESO-cocktails) in, wat resulteert in een natuurlijke en bijna pijnloze celvernieuwing. Celvernieuwing na een microneedling meso-behandeling zorgt voor een strakkere huid, verbetert het uiterlijk en vermindert rimpels en kleine onvolkomenheden.

Productinhoud

 • 10 individueel verpakte naaldmodules
 • Steriel en alleen voor eenmalig gebruik
 • Ultradun 0,18 mm
 • Roestvrijstalen titanium staal
 • Gesteriliseerd met gammastralen en wegwerpbaar
 • Productiedatum, vervaldatum en LOT-nummer op elke naald
 • De lengte van de naalden is instelbaar tussen 0,25 mm en 1 mm

Werking van de naaldmodules
Mesoskinline-naaldmodules omvatten modules van allerlei soorten - van de kleine 3-Point Nano Module tot de 36-Point Maxi Module. Het aantal naalden is relatief aan het te behandelen probleemgebied en levert de meest nauwkeurige en geschikte behandeling die een therapeut kan uitvoeren. Zeer fijne Ø 0,18 mm titaniumstalen naalden, in combinatie met een anti-aging MESO-cocktail, voeden de huid met de benodigde gezonde ingrediënten en activeren de productie van collageen door microschade aan de huid.Het ka n meer dan 300.000 microvaten op de epidermis doorprikken binnen vijf minuten, waardoor een efficiënt voedingssysteem tussen de epidermis en het onderhuidse weefsel ontstaat. Vervolgens kan de MESO-cocktail effectief in de huid worden opgenomen zonder zichtbaar trauma en als gevolg daarvan heeft de cliënt geen hersteltijd nodig.

Gebruiksaanwijzing
Open de steriele veiligheidsverpakking en verwijder de module, waarbij u ervoor zorgt dat u de naalden niet aanraakt. Draai de module in de MESOpower Pen handstuk totdat deze stevig vastzit en verwijder de plastic veiligheidsdop van de naalden. Houd de knop 'inschakelen' op het handstuk 2 seconden ingedrukt om het te activeren en pas de naaldlengte aan door het handstuk aan te draaien. U kunt de snelheid van de naalden (aantal prikken per seconde) aanpassen door een enkele keer op de "inschakel"-knop te drukken. Nu bent u klaar om de behandeling te starten. Behandel de huid met loodrechte bewegingen en behoud een hoek van 90°, wat zorgt voor een gelijkmatige naalddiepte en slechts minimaal trauma aan de huid veroorzaakt. Let op! De volgende gebieden mogen niet worden behandeld met welk type naald dan ook:

 • Open wonden
 • Actieve acne
 • Geïrriteerde huid
 • Eczeem
 • Huidkanker
 • Moedervlekken