MESO 11-Point Micro Module

De innovatieve MESO 11-Point Micro Module is voor het verminderen van mimische rimpels (voor dunne huid en gevoelige gebieden). Het is een klassieke ronde microneedling-kop voor een effectieve huidverjongingsbehandeling. Inhoud: 10 individueel verpakte steriele naaldmodules.

Op voorraad
Artikelcode:
MS100031
Klik hier om contact met ons op te nemen.

Voor 15 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden!

Vanaf €70 (excl. BTW) gratis verzending*

Kennis van de sector

Directe inkoop bij vooraanstaande leveranciers

 

 

 

Voor mimische rimpels (voor dunne huid en gevoelige gebieden). Een klassieke ronde microneedling-kop voor effectieve huidverjongingsbehandeling. De innovatieve MESO 11-Point Micro Module is een van de veiligste en meest effectieve naaldmodules op de markt. De geavanceerde module stelt u in staat om de bovenste lagen van de huid te stimuleren, activeren en openen. Dankzij de juiste afstand tussen de naalden wordt de huid op de juiste manier behandeld - zonder het risico op littekens. Gebruik deze naaldmodule voor mimische rimpels, striae of acne littekens met geschikte MESO-cocktails of vergelijkbare producten.

Productinhoud

 • 10 individueel verpakte naaldmodules
 • Steriel en alleen voor eenmalig gebruik
 • Ultradunne naalden van 0,18 mm
 • Roestvrijstalen titanium staal
 • Gesteriliseerd met gammastralen en wegwerpbaar
 • Productiedatum, vervaldatum en LOT-nummer op elke naald
 • De lengte van de naalden is instelbaar tussen 0,25 mm en 1 mm

Werking van de naaldmodules
Mesoskinline-naaldmodules omvatten modules van allerlei soorten - van de kleine 3-Point Nano Module tot de 36-Point Maxi Module. Het aantal naalden is relatief aan het te behandelen probleemgebied en levert de meest nauwkeurige en geschikte behandeling die een therapeut kan uitvoeren. Zeer fijne Ø 0,18 mm titaniumstalen naalden, in combinatie met een anti-aging MESO-cocktail, voeden de huid met de benodigde gezonde ingrediënten en activeren de productie van collageen door microschade aan de huid.Het ka n meer dan 300.000 microvaten op de epidermis doorprikken binnen vijf minuten, waardoor een efficiënt voedingssysteem tussen de epidermis en het onderhuidse weefsel ontstaat. Vervolgens kan de MESO-cocktail effectief in de huid worden opgenomen zonder zichtbaar trauma en als gevolg daarvan heeft de cliënt geen hersteltijd nodig.

Gebruiksaanwijzing
Open de steriele veiligheidsverpakking en verwijder de module, waarbij u ervoor zorgt dat u de naalden niet aanraakt. Draai de module in de MESOpower Pen handstuk totdat deze stevig vastzit en verwijder de plastic veiligheidsdop van de naalden. Houd de knop 'inschakelen' op het handstuk 2 seconden ingedrukt om het te activeren en pas de naaldlengte aan door het handstuk aan te draaien. U kunt de snelheid van de naalden (aantal prikken per seconde) aanpassen door een enkele keer op de "inschakel"-knop te drukken. Nu bent u klaar om de behandeling te starten. Behandel de huid met loodrechte bewegingen en behoud een hoek van 90°, wat zorgt voor een gelijkmatige naalddiepte en slechts minimaal trauma aan de huid veroorzaakt. Let op! De volgende gebieden mogen niet worden behandeld met welk type naald dan ook:

 • Open wonden
 • Actieve acne
 • Geïrriteerde huid
 • Eczeem
 • Huidkanker
 • Moedervlekken
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan.