Membrane Removal Rescue

Beoordeling (0)
Artikelcode: 191015-M
Removal Rescue helpt bij de genezing van een getraumatiseerde huid door zich te richten op nieuwe epidermale cellen en weefsels. Dit zee-algen serum, dat rijk is aan antioxidanten, vitamines en hydratatiepeptiden, bestrijdt schade door vrije radicalen en is het 'droomsap' voor huidcellen. Perfect voor bij de voor-of nazorg bij geavanceerde huidbehandelingen, laserbehandelingen, micropigmentatie, microneedling, microdermabrasie, PMU, plasma pen, dermapen of mesogun!

check In voorraad

Ontvang tot 0 punt(en) voor je aankoop! Log in om de werkelijke waarde te zien.
info

Gegroepeerde productitems

Membrane Removal Rescue
Membrane Removal Rescue
check Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
check Contact met echte beauty specialisten
check 25.000+ klanten gingen je voor

Beschrijving

De huidbarrière speelt een belangrijke rol bij de bescherming van ons tegen toxines, bacteriën, infecties en andere DNA-beschadigende elementen. Tegenwoordig komt een aangetaste barrière vaker voor dan ooit als gevolg van onze omgeving, overmatig gebruik van huidverzorgingsproducten met agressieve ingrediënten, medicijnen, auto-immuunziekten en zelfs agressieve professionele behandeling. Met de juiste combinatie van ingrediënten houd je je huidbarrière gezond en beperk je schade tot een minimum, zodat je je huidbarrière later niet hoeft te herstellen. De belangrijkste ingrediënten van dit serum zijn sinasappel, lingonberry, berkenboom en zee-algen. In combinatie met zeewier, groene thee-extract en plantaardige stamcellen maken dit serum de ‘Heilige Graal’ op het gebied van celvernieuwing. . Klinische studies hebben aangetoond dat het opnemen van kleine hoeveelheden plantaardige stamcellen in huidverzorgingsproducten de collageensynthese en celvernieuwing verhoogt, terwijl het optreden van fotoveroudering wordt verminderd. De aminozuren en het Omega 6-profiel van dit unieke serum laten het diep in de huid doordringen. Het gebruik van een product dat celregeneratie bevordert, is van cruciaal belang na een behandeling die aanzienlijk trauma aan het huidweefsel veroorzaakt.

Gebruiksaanwijzing
Toepassing voor dagelijks gebruik: Een uitstekende normale dagelijkse moisturizer die 2x per dag na het reinigen van de huid kan worden aangebracht. Geavanceerde huidbehandelingen: kan worden toegepast voor extra hydratatie onmiddellijk na verschillende behandelingen voor huidverjonging, huidverjonging en versteviging, of zoals aanbevolen door een professional. We raden Removal Rescue aan als een dagelijkse regenererende vocht inbrengende crème voor gebruik bij klinische huidbehandelingen en nabehandelingen voor huidverzorging.